Kvällens sena match i Spanien hämtar vi från Ramon Sanchez Pizjuan där Sevilla tar emot Levante. En riktigt viktig match i kampen om europaspel då Levante endast är tre poäng framför Sevilla i nuläget. Tror på många mål här!

  • Match: Sevilla – Levante
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 1.70 @ betsson
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 22:30

Sevilla fick en trevlig start i den senaste matchen mot Getafe på bortagräs. Redan efter 19 minuter stod Negredo för att fantastiskt mål fram till 0-1 Sevilla, har ni inte sett målet klicka här! Men efter detta ledningsmål var det allt annat än roligt för Sevilla då man till slut fick stryk med hela 5-1! Försvarsspelet var bedrövligt på många av målen och så kan man inte hålla på om det ska bli europaspel nästa säsong. Nu är man dock bättre på hemmagräs och ska ju absolut ses som favoriter här, men 1.50-1.60 är knappast spelvärt om man ser till senaste matchen. Men jag tror Sevilla lyckas göra minst ett par baljor här om man ser till den offensiv man besitter + att det är hemmaplan. Sedan tror jag även att Levante stänker in nån boll här.

Tillbaka i laget är Reyes efter lite skadebekymmer. Saknas gör Kanoute, Spahic, Palop och Perotti, som alla gått skadade en längre tid.

Arouna Koné är nog extra spelsugen ikväll.

Levante stod för en bra match mot Barcelona senast, även fast man långa stunder blev utspelade. Till slut var det en otroligt billig straff som gav Barcelona 2-1 och således matchen. Levante på bortagräs har inte varit någon lyckad kombination på slutet och man har haft det svårt att få med sig vinster på resande fot. Men något som nästan alltid är givet när Levante är ute och reser är att det blir många mål. Kikar vi till de 10 senaste bortamatcherna så har 8 av dessa gått över linan 2,5 mål. Det blir en väldigt speciell match för Arouna Koné idag som spelat för just Sevilla under tre säsonger tidigare, 40 matcher och 1 mål blev det i den vita tröjan. Nu har han dunkat in 13 mål på 31 matcher i Levante och han är säkerligen sugen på att sänka sitt gamla lag här.

Inga större avbräck i Levante då endast ytterback Juanfran missar matchen pga avstängning.


Vill även nämna att kvällens domare heter Carlos Velasco Carballo, en man som absolut inte är rädd för att visa upp sina kort. I sina 10 senaste ligamatcher har han dragit upp det röda kortet 11 gånger!  Han är den domaren i Spanien som visat överlägset flest röda kort under säsongen och är väldigt konstig i sina bedömningar allt som oftast. Senast han var ut i hetluften var i matchen mellan Osasuna – Espanyol, där hela 9 ostskivor och 2 röda kort visades upp.

Testar även en del andra mindre spel i den här matchen:

Koné gör mål – 4.00 @ unibet – 1/10 units

Negredo gör mål – 2.20 @ unibet – 1/10 units

Rött kort i matchen – 2.70 @ unibet – 1/10 units

Rött kort på Navarro – 15.00 @ unibet – 0.5/10 units

Rött kort på Ballesteros – 15.00 @ unibet – 0.5/10 units

/e@sy