Sevilla är starka hemma och nu möter man ett hopplöst bortalag i Celta Vigo som inte tar många poäng på resande fot. Enkel hemmaseger?


Sevilla – Celta Vigo
Spel: Sevilla -1 (Asian handicap)
Odds: 1.93 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 21.30

Sevilla har sett starka ut den senaste tiden och i förra veckan mötte man Atletico Madrid i cupen, som Sevilla satsade stenhårt på, men tyvärr blev laget utslaget efter sammanlagt 4-3 över två matcher. Man fick två man utvisade i den matchen men laget krigade på starkt ändå och noterbart är att dessa spelare enbart är avstängda i cupspel så de kan vara här idag.

Sevilla har i ligaspelet 4 raka hemmasegrar mot Deportivo, Vallecano, Granada och Osasuna. Det är just på hemmaplan som Sevilla trivs allra bäst och man har hemmaraden 8-1-3 och  23-13 i målskillnad på dessa matcher. Värt att nämna är att samtliga förlusterna är mot Barcelona, Atletico Madrid och Real Madrid så det är förlåtligt. Nu ställs man mot seriens sämsta bortalag och det mesta talar för en hemmaseger här!

Celta Vigo sparkade nyligen sin förre coach och nye tränaren Abel Resino inledde direkt med en seger senast i hemmamatchen mot Granada där laget vann med 2-1. Nu ska laget dock bege sig till bortaplan igen och man trivs verkligen inte på resande fot. Man är sämst i ligan på bortaplan och har bortaraden 1-1-11 och 9-22 i målskillnad. Trots att laget har en ny tränare så bör man inte räcka till mot ett Sevilla som är revanschsuget efter uttåget ur Spanska cupen. I en match som denna väger hemmafördelen väldigt, väldigt tungt!


Hur många gånger hittar Alvaro Negredo
målet ikväll för sitt Sevilla tro?

Sevilla får klara sig utan Perotti (9/0), Trochowski (6/2) och Campana (5/0) ikväll plus att man har lånat ut mittbacken Spahic till Anzhi resten av säsongen.  
Celta Vigo
får klara sig utan en hel del spelare här då man saknar Tunez (20/0), Hugo Mallo (17/0), Toni (12/0), Natxo Insa (10/0),  Samuel (1/0) då samtliga är skadade.