Andra semifinalen av Copa del Rey idag då det ska avgöras vilka som ska möta Real Madrid i finalen. Sevilla skulle rädda denna säsong genom att gå till final här man jag är ytterst tveksam till om man klarar av det. Atlético har studsat tillbaka på rätt spår och jag tror man blir svårstoppade här!

  • Match: Sevilla – Atlético
  • Spel: Atlético över 1,5 mål
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 22:00

Sevilla har ingen bra säsong hittills då vi hittar laget först på en 12:e plats i tabellen, något som är en klar missräkning för ett lag av Sevillas kaliber. Det är främst försvarsspelet som varit otroligt svagt men man har också haft stora bekymmer med att göra mål under vissa perioder. Nu har man förvisso gjort en hel del mål på slutet och främst på hemmaplan, men det har varit mot lag som inte direkt är av samma klass som kvällens motstånd. Negredo är tänkt att vara lagets store målskytt och trots att han gjort flest mål under säsongen så bommar han otroligt många lägen, då han helt enkelt är en för svag avslutare. Han gjorde mål i första mötet mellan dessa lag men det var på straff efter att Godin lite oturligt fått bollen på handen och tilldelats ett rött kort. Sevilla måste framåt och göra mål här och jag är tror det kommer straffa sig rejält när den svaga försvarslinjen lämnas ensamma med Costa och Falcao.

En redan svag backlinje blir inte bättre av att både Spahic och Navarro är avstängda här. Vidare så saknar man Perotti, Trochowski, Rabello och Palop.

Mål i tre raka matcher för en het Falcao.

Atlético Madrid har till skillnad från Sevilla gjort en väldigt fin säsong hittills och placerar sig som tvåa i ligan där man lite överraskande ligger fyra poäng före lokalrivalen Real Madrid. Nu kan vi alltså få se ett hett derby i finalen av Copa del Rey och det tror jag tänder Atlético lite extra. Pressen ligger på hemmalaget som måste framåt och jag tror det kan passa väldigt bra för Atlético som har en löpstark Diego Costa och en sylvass Radamel Falcao på topp. Falcao var skadad i första mötet mot Sevilla och är nog säkerligen sugen på att ta sitt lag till en final här, han har dessutom en riktigt fin streak då han gjort mål i tre raka matcher. En fin form har även Atlético då man har tre raka segrar på kontot där man dessutom har hållit nollan i samtliga matcher.

Diego Godin är avstängd här efter sitt röda kort senast, i övrigt ser det riktigt bra ut för bortalaget.


Sevilla har gjort det bra på Ramon Sanchez Pizjuan på slutet men det har varit mot ganska beskedligt motstånd. Här måste man satsa framåt och jag tror man kommer bli straffade för det. Med en bedrövlig försvarslinje hos hemmalaget tror jag Atlético ordnar två mål. Spelas med medelinsats!

Testar även två målskyttespel i matchen:

Falcao målskytt – 2,34 @ betsafe – 2/10 units

Falcao över 1,5 mål – 7,95 @ betsafe – 0,5/10 units

/e@sy