Kvällens sena match i Spanien har alla förutsättningar att bli en bra kamp då Atlético Madrid gästar Sevilla. Hemmalaget släppte in tre mål i derbyt senast och det är inte alls omöjligt att vi får se något liknande ikväll.

  • Match: Sevilla – Atlético
  • Spel: Atlético över 1,5 mål
  • Odds: 2,65 @ expekt
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

Sevilla öppnade otroligt bra mot Betis i derbyt senast och efter dryga halvtimmen spelad så var man i en 3-0 ledning. Men Betis kunde komma tillbaka och kvitteringen kom i slutskedet av matchen då Nosa nickade in ett inlägg. En stor anledning till raset var att Gary Medel drog på sig ett onödigt rött kort i inledningen på andra halvlek så Sevilla orkade helt enkelt inte stå emot. Försvarsspelet har jag många gånger klankat ner på hos det här laget och det är verkligen med all rätt känner jag. Det är den stora anledningen till att Sevilla bara ligger i mitten av tabellen och det är också anledningen till att man kommer stanna kvar där. Nu är både Fazio och Medel avstängda i dagens match och det gör ett redan svagt försvar ännu vekare. Botía går förmodligen in och ersätter på mittbacken samtidigt som Maduro går in istället för Medel, helt klart en försvagning!

Förutom Fazio och Medel så är det inga större problem hos hemmalaget.

Atlético Madrid har inte spelat som bäst på slutet men senast visade man upp gammal härlig form då man vann med förkrossande 5-0 mot Granada. Man hade koll på matchen från början till slut och det hela handlade mest om hur stora siffrorna skulle bli. Falcao nätade två gånger om i den matchen och det är givetvis bra för självförtroendet då han haft en lite tyngre period nu på slutet, även anfallspartnern Diego Costa fick sätta dit en balja där. Sevilla är väldigt starka hemma på Ramon Sachez Pizjuan och brukar oftast storma framåt rejält här första kvarten av matcherna. Men med en löpstark Diego Costa och en hungrig Falcao på topp så kommer det dyka upp lägen för bortalaget här. Utnyttjar man dessa chanser så tror jag att bortalaget gör minst två mål.

Arda Turan och Tiago missar matchen hos bortalaget.


Jag tror faktiskt att Atlético går vinnande ur den här striden men jag vågar inte spela den raka tvåan då Sevilla släpper loss ordentligt när man lirar hemma. Expekt erbjuder fina 2,65 för bortalaget över 1,5 mål och det får sig en medelinsats.

Testar även två sidospel i matchen:

Atlético över 2,5 mål – 6,00 @ bet365 – 1/10 units

Över 10,5 hörnor – 1,72 @ expekt – 2,5/10 units

/e@sy