Hittar inga solklara singelspel, men känner mig säker på två lag som jag tror gör mål i sina matcher så fick bli en dubbel. Salernitana tar emot Latina och man är bra på hemmaplan samt spelar offensivt, plus att man bara måste vinna. Tror man gör minst 1 mål framåt. Modena som nyligen sparkat sin tränare ligger pyrt till med en dålig form plus defensiva avbräck. Man tar emot Trapani med en superform och i princip fullt lag. Tror att Trapani även dom gör minst 1 mål framåt.

  • Salernitana – Latina & Modena – Trapani
  • Spel: Salernitana över 0.5 mål + Trapani över 0.5 mål
  • Odds: 1.79 @ Nordicbet
  • Insats: 8/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Salernitana    Latina

Salernitana i stort behov av poäng då man ligger på nedflyttningsplats med 4 poäng upp till platsen för att kvala sig kvar samt 6 poäng till helt säker mark. På hemmaplan brukar man spela med mycket energi och skapa en hel del chanser. Problemet har inte direkt varit offensiven som är bra i Salernitana, nä problemet har snarare varit defensiven som gjort att man tappat dyrbara poäng lite här och där.

Till denna match saknar man defensiva spelare som Pestrin, Bovo och Bernardini men offensivt ser det riktigt bra ut och man lär ställa ett offensivt lag på planen från start i systemet 4-3-3 som snarare kommer vara 4-2-4 till stora delar av matchen. Och med den fanatiska fansen i ryggen så ska det räcka till att göra minst 1 mål. Mål har man faktiskt gjort i 9 av de 10 senaste matcherna och på hemmaplan har man gjort en hel del mål senaste tiden. 12 st senaste 6 hemmamatcherna.

Latina ligger just nu på säker mark med 2 poäng ner till en kvalplats för att klara sig kvar, dock är det 4 lag som ska passera för att man ska hamna där i nuläget. Sen är det så att man oftast tar de flesta av sina poäng på hemmaplan som senast när man vann efter en gäng dåliga resultat. Man är dock inte lika bra på bortaplan och jag tror motivationen spelar in här en del. Salernitana har massor av motivation vilket Latina kanske inte har på samma sätt.

Till denna match får man klara sig utan två av de viktigaste mittfältarna, nämligen Olivera och Acosty. Lägg även till att målvakten Di Gennaro saknas med 13 matcher innanför västen denna säsong. Förra mötet lagen emellan slutade 2-2 på Latinas hemmaplan.

 

modena     trapani

Modena har en ganska tung period nu med 3 förluster och 1 oavgjord senaste 4 matcherna. Man har även hunnit med att sparka tränaren Hernan Crespo innan förra matchen efter att man ramlat ner på kvalplats i botten. Nye tränare fick väl ingen drömstart direkt när man bara fick 1-1 mot laget precis ovanför kvalstrecket.

Men det var dessutom en dyrköpt poäng. Man fick nämligen 2 avstängningar på köpet i form av backen Marzorati och mittfältaren Belingheri. Två väldigt viktiga i det defensiva spelet. man har även mittfältarna Galloppa och Bentivoglio borta här, även dessa är avbräck. Och glöm inte att man under januarifönstret gjorde sig av med en ordinarie mittback som drog till Serie A istället. Normalt sett brukar man ta en hel del poäng på hemmaplan men formen är usel just nu och man har tunga avbräck och möter ett lag i superform.

Trapani är som sagt i superform med 4 raka segrar och har på sina 8 senaste matcher vunnit 6 och spelat oavgjort 2 gånger. Man har även gjort 16 mål vilket är 2 mål i snitt på de 8 senaste matcherna. Detta har gjort att man ligger på playoffplats till Serie A. Så självförtroendet är på topp just nu. På hemmaplan brukar man ju vara offensiva och oftast ta poäng, men skillnaden senaste tiden är att man varit väldigt smarta och effektiva på bortaplan. 4 raka bortasegrar mot svåra tuffa hemmalag i form av Perugia, Pescara, Vicenza och Spezia. Det imponerar på mig.

Ser vi till truppen så är det bästa möjliga lag man har att tillgå, endast gamlingarna Terlizzi och Ciaramitaro som ”saknas”. Så räkna med en stark startelva med massor av självförtroende inbankat i deras huvuden. Nä jag tror man gör minst 1 mål här mot ett Modena ur form samt med defensiva avbräck. Mål mot just Modena har man lyckats göra i de 5 senaste mötena mot dom.

——————————————————————————————————————————————————————–

Salernitana är ett offensivt spelande lag, speciellt på hemmaplan där man nästan spelar 4-2-4 i vissa fall. man har samtliga offensiva spelare i truppen och man har gjort mål i 9 av de 10 senaste matcherna. Och man måste vinna här mot Latina som inte har lika stor motivation plus att man är sämre på bortaplan. Två viktiga mittfältare saknas också. I den andra matchen så har Trapani en riktigt bra form så självförtroendet är på topp. Dessutom är det bästa möjliga trupp man har att tillgå, vilket inte motståndarna Modena har som saknar två av de viktigaste defensiva spelarna som är avstängda, samt ytterligare två duktiga lirare. Formen är ganska usel på Modena också. Trapani borde bara göra mål här. Jag spelar Salernitana och Trapani att göra mål i sina matcher till oddset 1.79. Insatsen är ganska tung. AVANTI!!

/ L’orso