På lördag är det dags för Italienska högsta ligan att dra igång och det är med spänning vi ser fram emot den nya säsongen. Jag har hittat ett spännande långtidsspel här som jag tror mycket på!

Långtidsspel
Spelform: Att sluta topp 3
Spel: Roma
Odds: 3.25 @ Bet365
Insats: 4/10
Spelstopp: 15.00

Roma har ett intressant lag denna säsongen och en ny tränare som är känd för att vara offensiv i sitt tänkande och även skicklig på att släppa fram unga talanger. Det är något som verkligen talar för Roma då de har en stark offensiv med många yngre talanger. Får tränaren bara ordning på lagets defensiv så blir Roma ruskigt farliga i år. Man har fått behålla sina tyngsta stjärnor och har kunnat bygga vidare på den trupp man har. Värvningarna har varit kloka och genomtänkta och man har stärkt upp defensiven med skickliga försvarare.

Främsta motståndarna är givetvis Juventus, Inter, Napoli, Milan och Lazio. Jag tror Juventus och Inter gör om ligatiteln och bakom där fightas Roma med Napoli, Milan och Lazio. Lazio räknar jag bort direkt efter att ha sett deras försäsong så vet jag inte riktigt vad jag ska tro då de har varit rent ut sagt värdelösa! Milan har tappat sina bästa spelare och är inte alls heta i mina ögon. Man kommer nog bli årets flopp i Italien och i bästa fall kniper man en Europa League plats. Främste utmanare till Roma om tredjeplatsen är därmed Napoli och de har tappat Lavezzi till PSG vilket är ett stort avbräck i lagets offensiv. Risken finns att fler lämnar klubben då man inte spelar i Europa denna säsongen. Hur som helst så tror jag lagets defensiv är något för svag för att matcha Romas och därmed tror jag man kommer på en fjärde plats i år.

Således bör Roma som har en mycket intressant trupp ha en bra chans att knipa tredje platsen eller bättre!