Seppi och Cecchinato är inga hjältar när det kommer till dubbel, Melzer/Anderson spelade bra förra veckan i Madrid. Fognini är en av världens bästa grus spelare, Rosol ska inte vara något större hinder.

  • Matcherna : Seppi/Cecchinato – Melzer/Anderson & Fognini – Rosol
  • Liga : ATP Rom
  • Speltips : Melzer/Anderson & Fognini att vinna matcherna
  • Odds : 1.95 @ Betsson
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

Italienarna Seppi och Cecchinato är inga spelare som hör hemma på ”toppen” av dubbel specialisterna, Seppi är relativt formlös och har varit oduglig i år samtidigt som Cecchinato hör hemma på Challenger touren och där gör han inga större resultat på dubbel touren.

Melzer och Anderson har börjat hitta varandra i dubbeln nu och börjar pressa riktigt bra dubbelpar. Dom har båda en bra serve, speciellt Anderson och Melzer var en av världens bästa dubbel spelare förut Innan han skadade sig.

——–

Fabio Fognini idrån Italien spelar på hemmaplan här i Rom och han är en av världens bästa grus spelare, bara det att han har inte temperamentet med sig hela tiden och förlorar onödiga matcher.

Lukas Rosol ifrån Tjeckien är en spelare som har en grus turnering där han gör resultat annars är det mest hardcourt där han kan ta sig någonvart. Rosol har en bra serve och hårda och flaka grundslag, han gör misstag och det kommer det komma mycket av emot Fognini då han är extremt bra på att hålla bollen i spel och vinkla ut bollen.

Att Anderson/Melzer ska vinna känns väldigt troligt och då att höja oddset med Fognini på hemmaplan, känns bra!

Lycka till!

/Lidde