Andreas Seppi ställs här emot Vasek Pospisil som jag tror kommer ha ett bra år. Anser att Pospisil ska vara någon klass starkare än Seppi här.

  • Matchen : Seppi – Pospisil
  • Liga : ATP Sydney
  • Speltips : Pospisil -2.5 games i matchen
  • Odds : 1.93 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 02.00

Andreas Seppi ifrån Italien är en spelare som hade ett otroligt svagt år förra året och jag tror inte att detta året blir så mycket enklare för honom. Seppi startade året genom att resa till Doha och få en otroligt gynnsam lottning som gjorde att han tog sig hela vägen till semifinal där han till slut vart utspelad av Berdych. Seppi’s styrka ligger i grundspelet där han spelar väldigt mycket emot hörnen och försöker få spelarna att springa däremot så blir det alldeles för mycket misstag just nu för honom och hans defensiv kommer sättas på stort prov imorgon då Pospisil kommer komma ut på banan och spela sitt spel, aggressivt.

Vasek Pospisil ifrån Kanada imponerade stort på mig under Hopman Cup, visst det är en turnering som vissa tar seriösare än andra men han vann trots allt sina 3 matcher han hade emot Isner, Fognini och Pavlasek, alla med 2-0 i set vilket är starkt. Jag tror att Pospisil kommer att klättra ytterligare på rankingen i år då han har förbättrat sitt grundspel och sin defensiv enormt under gångna året. Vasek besitter en bra första serve som han kommer få gratis poäng på och Seppi kommer att få det svårt att breaka Vasek imorgon.

Jag håller Vasek något högre än Seppi och med det spelet Vasek visade upp i Hopman Cup så ser jag framför att han ska vinna denna matchen relativt komfortabelt.

Lycka till!

/Lidde