Första omgången av Masters turneringen i Cincinnati är här och italienaren Andres Seppi går in för att möta holländaren Robin Haase. Tycker det är en jämnare match än vad oddsen pekar på och jag ser spelvärde.

  • Matchen: Seppi – Haase
  • Liga: ATP Masters Cincinnati
  • Speltips: Haase att vinna matchen
  • Odds: 2.17 @ Pinnacle Sports
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 17.00

Andreas Seppi ifrån Italien är en spelare som inte alls trivs på hardcourt, det har han aldrig gjort. Han är mest en grus spelare där tekniken och rörelsemönstret blir viktigt och det är det som är hans kvaliteér, inte kraft i slagen. Seppi har sju förluster och tre vinster på hardcourt i år, några av förlusterna har kommit mot mycket sämre spelare än Haase, Bautista-Agut och t ex Pospisil förra veckan i Toronto’s Masters. Seppi som spelar mest teknisk tennis kommer att få problem idag om Haase har en normal dag och trycker till bollen och sätter press på honom.

Robin Haase ifrån Holland är en spelare som har visat väldigt bra form på sistone, han vann turneringen i Kitzbühel där han slog Kohlschreiber i finalen. Han har visat bra kvaliteér på sistone, även på gräs vilket han inte trivs på där han pressade Del Potro väldigt bra och spelade stundtals ut honom men Del Potro’s kvaliteér är högre än dom flestas. Haase’s favorit underlag är hardcourt där han plockade massvis med poäng förra året och lär göra samma sak i år. Han har börjat nöta lite dubbel tennis och det har gett han bra respons även i singelspelet där han nu kan avgöra framför när mycket oftare och gör även nu mycket bättre passerings slag när motståndaren springer fram på nät.

Om Haase kommer igång med returerna på Seppi’s andra servar så kommer han gå vinnandes ur denna striden.

Lycka till!

/Lidde