Fem raka rekar har suttit och formen har nu börjat ta sig. Seppi tar emot tourens hetaste spelare Ernests Gulbis och jag tror på en komfortabel seger för Gulbis.

  • Matchen : Seppi – Gulbis
  • Liga : ATP Indian Wells
  • Speltips : Gulbis -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.91 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 20.30

 

Andreas Seppi ifrån Italien ställs nu inför en enormt tuff uppgift. Ernests Gulbis står på programmet och det kommer bli en riktigt riktigt tuff match. Seppi spelade i andra omgången emot Daniel Brands (Fick bye i första omgången) som inte hade sin bästa dag, han vart breakad hela fyra gånger och vann endast 65% av första servarna och gjorde endast ett ess och han är en stor servare som lever otroligt mycket på sin serve. Seppi lyckades dock bli breakad två gånger emot Brands och Gulbis är en mycket bättre returnerare än Brands. Seppi har en helt okej första serve, han kan få gratis poäng på den och göra något ess men när bollen kommer i spel så har han inget riktigt vinnar slag, han står mest och försöker bolla ut sin spelare och jag tror att det kommer bli för svårt idag då han möter en spelare som är tourens hetaste spelare med 12 raka vinster.

Ernests Gulbis ifrån Lettland är en spelare som alltid har haft riktigt hög kapacitet, om man skulle räkna till kapacitet och talang skulle jag säga top 8 utan tvekan. Varför han har börjat bli bra i år igen? Jo han har slutat dricka, röka och stanna uppe länge på kvällarna vilket han nämnde i en intervju i Rotterdam. Han spelade i förra omgången emot Tipsarevic där han fullständigt mosade honom, 6-2,6-0 slutade det och Tipsarevic slutade inte spela förrän det stod 4-0 i andra set. Gulbis är riktigt het just nu och spelar en grym tennis! Han  har en enormt bra första serve där han får väldigt mycket gratis och sedan så har han sina grundslag, först och främst hans forehand är riktigt bra, där kan han göra vinnare nästan närsomhelst känns det som. Hans backhand är också väldigt bra men inte lika bra som hans forehand.

Gulbis kommer vara top 20 i slutet av året, minst och här har han mycket poäng att hämta.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba