Botten mot toppen i svenska division 3 mellersta Götaland. Jag har dessutom intressant info att dela med mig om ena laget så häng på!

Semberija – Lidköping
Spel: 2
Odds: 1.75 @ Expekt, Nordicbet
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Semberija är nykomlingar i division 3 och man har inte lyckats särskilt bra. Man ligger näst sist och har 3 poäng upp till kvalplats med en match mer spelad och 6 poäng upp till säker mark. Det är inte många matcher kvar av serien nu och laget ser allt mer desperata ut i sina försök att ta poäng. Formen är inte särskilt bra då man har 2 raka förluster bakom sig nu mot Jumbon Partille med 2-5 och mot Skövde som ligger tredje sist med 2-4. Som ni förstår är man riktigt usla för dagen! 

Nu ställs man mot topplaget Lidköping som ligger tvåa i serien. Lidköping kommer närmast från en stark 6-2 seger mot jumbon Partille (Samma Partille som slog Semberija med 5-2 nyligen) och innan den segern hade man 8 raka matcher utan förlust varav 5 av dessa slutat med seger. Fomraden blir med andra ord 6-3-0 inför den här matchen och jag kan inte se hur Semberija ska ha en chans här.

Något som talar än mer för Lidköping är att Semberija hade det riktigt jobbigt mot Skövde senast när man fick båda sina målvakter utvisade och de är alltså avstängda till den här matchen. Hur bra kan en tredjemålvakt vara i division 3? Nej,  Lidköping som har en sylvass offensiv bör reda ut det här och vinna tämligen enkelt!

När lagen möttes i våras slutade matchen 1-1 men resultatet speglar verkligen inte matchen där Lidköping var dominanta från början till start men man var extremt ineffektiva. Semberija kvitterade i slutminuten och nu är det dags för revansch för Lidköping! Lidköping är dessutom väldigt starka på bortaplan där man har bortaraden 5-1-2 och nu ställs man mot ett bottenlag helt utan form. Man bör vinna den här matchen alla dagar i veckan, speciellt eftersom man verkligen inte har råd att tappa några poäng i jakten på serieledarna!  

Notera även att spelbolag som Bet365 har insett läget i lagen och sänkt sina odds till 1.55 redan. Det dröjer säkerligen inte länge innan övriga lag gör samma sak!