Challenger turneringen i Rimouski, Kanada bjuder på två stycken väldigt bra servare och jag tror vi kommer få se väldigt få break chanser i denna matchen.

  • Matchen : Sektic – Groth
  • Liga : Challenger Rimouski
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.90 @ bet365
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Aldin Sektic ifrån Bosninen slog igår ut en av favoriterna till turneringsvinst Michael Przysiezny i två raka set och imponerade stort på mig med sin serve och sin forehand. Hans första serve var väldigt svår att rubba och polacken hade ingen chans när han fick in sin första serve. Han såg dock lite begränsad ut i returspelet, dock pga att polacken har en av challenger tourens bättre servar så det blir svårt att rubba den men han såg begränsad ut på hans andra servar också. Att Sektic har kommit såpass långt i denna turneringen är en stor framgång dock kommer det bli otroligt svårt att rubba dagens motståndare med hans serve på detta snabba underlaget.

Samuel Groth ifrån Australien måste nog rankas som challenger tourens bästa servare och det är nästan omöjligt att rubba hans servar. Igår emot John Millman som är en spelare som brukar vara inne lite på ATP touren smällde han in 20 ess och vart inte breakad en gång. Någonting som är Groths svaghet är hans returspel och han gillar verkligen inte långa dueller, antingen så går han lite all-in på ett slag eller så drar han en slice och sticker sedan fram på nät och försöker avgöra där.

Denna matchen kommer bli väldigt jämn på det här snabba underlaget och vi kommer få se mycket ess idag.

Lycka till!

/Lidde

 

-Twitter-

@spelaspelse

@gurujebba