Matchen kommer från den Amerikanska ligan MLS och på förhand är matchen jämn, jag har dock hittat ett spel som måste testas och oddset är bra. Häng med.

Seattle Sounders – New York Red Bulls
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.30 Pinnacle
Spelstopp: 2011-06-24 04:00

Seattle tog en viktig bortaseger i senaste matchen när man vann mot Toronto med 1-0. Laget har en hel del blandade insatser bakom sig och måste bli mer stabila. 2-2-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man trea i Western. 3-3-2 hemma denna säsong.

New York låg under med 3-1 i senaste matchen mot Portland borta men hämtade upp till 3-3 där kvitteringen kom i den 96 minuten, det blev dock en dyrköpt poäng då Henry drog på sig ett rött kort och är avstängd. Laget har haft problem med offensiven och också släppt lite för mycket bakåt. 1-4-0 på dom fem senaste och toppar tabellen i Eastern. 1-5-1 på resande fot denna säsong.

Seattle saknar Hurtado som är avstängd, frågetecken finns på Graham, Carrasco och Fernandez. Helt borta är White och Zakuani.

New York saknar Henry som är avstängd, saknas gör också Rodgers, Robinson, Albright, Marquez, Agudelo och Ream. Det stora positiva är att Dwayne De Rosario är tillbaka och det syntes i senaste matchen vad det betydde för anfallet.

Seattles viktigaste uppgift inför denna match är att hålla koll på De Rosario och störa honom så mycket man bara kan då det är han som ska skapa det mesta för New York. Klarar man av att hålla honom i koppel kan man faktiskt ta hem detta. Seattle hemma är inte lätta att tas med och New York har inte varit allt för stabila senaste tiden men en hel del oavgjorda matcher bakom sig. Tidigare möten har varit jämna och tighta och jag tror på ett liknande scenario i denna match. Under 2.5 kan också vara ett spel värt att testa men jag testar den raka ettan på Seattle.

Lycka till.