Kan Scunthorpe överraska Reading ikväll? Spelet är givet. Häng med.

Scunthorpe – Reading
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.83 Ladbrokes
Spelstopp: 2011-04-12 20:45

Scunthorpe chockade många i senaste omgången när man vann med 4-1 hemma mot QPR, innan det hade man fyra raka förluster och inte ett gjort mål. Frågan är om detta beror på ren och skär underskattning från QPR:s sida eller om Scunthorpe faktiskt är på gång. 1-0-4 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på strecket. 5-4-11 hemma denna säsong.

Reading har nu fem raka vinster på dom fem senaste och man ser fortsatt starka ut, man ligger på en femte plats i tabellen och vet vikten av tre poäng i denna match då det finns fortsatt fina chanser till avancemang i tabellen då det är jämt från plats sex upp till plats två i tabellen. 7-8-5 borta denna säsong.

Jag tror inte att Reading kommer att underskatta Scunthorpe ikväll, jag tror heller inte att Scunthorpe kommer att lyckas med något chockresultat ikväll likt det i förra omgången. Reading vet som sagt vikten av tre poäng i denna match och det finns heller inte mycket som talar emot att man skulle lyckas med det. Man är ruggigt stabila just nu och jag tror vi får se ytterligare en seger för Reading ikväll. Tvåan åker med på kupongen.

Lycka till.