Botten mot toppen i den här matchen och jag tar ställning. Det ska inte vara något snack här!


Scunthorpe – QPR
Mitt tips: QPR -1 (Asian)
Odds: 2.15 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Scunthorpe har det verkligen kämpigt för dagen då man är uppe i 5 raka förluster och målskillnaden på dessa matcher är värdelösa 1-16. Noterbart är att man har förlorat 7 av de 8 senaste matcherna. Enda gången man tagit poäng så var det mot bottenkollegan Sheffield United. Nu möter man seriens bästa lag och då lär man få det jobbigt. Ett av Scunthorpes största bekymmer är att man är uppe i 4 raka matcher utan att ha gjort mål och nu möter man seriens överlägset bästa defensiv så det mesta talar för att man återigen går mållösa från en match. Scunthorpe är med andra ord nere för räkning och man ligger sist i Champinship. Nu ställs man mot serieledarna och att vi får det här oddset är helt fantatiskt!

QPR har en enda förlust på de 16 senaste matcherna och den var på bortaplan mot svårspelade Millwall. Nu möter man betydligt enklare motstånd och man ska ha mycket god chans att vinna den här matchen komfortabelt. Man har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna och man har vunnit samtliga dessa matcher på ett imponerande vis. Man har hållit nollan i 5 av dessa 6 segermatcher. Nu möter man en oerhört svag offensiv och det förvånar mig inte om man återigen vinner mot noll. QPR har inte helt oväntat plockat flest poäng av alla lagen i serien på bortaplan och det talar verkligen för mitt spel här.

Scunthorpe har försvarsbekymmer inför den här matchen då man saknar båda backarna Marcus Williams som är skadad och Paul Reid som är avstängd. Lägg därtill att Garry Thompson är skadad för resten av säsongen.
QPR kan ställa upp med samma lag som förra matchen då man bara saknar långtidsskadade Peter Ramage och Jamie Mackie.