Mycket viktiga poäng står på spel i denna match och ett spel är givet. Häng med.

Scunthorpe – Preston
Mitt tips: Scunthorpe 0 (Asian)
Insats: 5/10
Odds: 1.70 Bet365
Spelstopp: 2011-03-15 20:45

Scunthorpe har inte gått bra senaste tiden och hela säsongen har varit svag. Man iblandad i bottenstriden och något annat än tre poäng idag finns inte på kartan. Man ligger trea från slutet på 34 poäng och med en match mindre spelad har man chans att knappa in på Crystal Palace som har tjugoandra platsen. 1-0-4 på dom fem senaste och usla 4-4-10 hemma denna säsong.
Preston har inte dom heller varit mycket bättre denna säsong, man ligger hjälplöst sist i tabellen och man bör inte ha någon större chans till något annat än att lämna Championship. 0-3-2 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 2-6-9.
En tight match att vänta mellan två usla lag rent ut sagt, Scunthorpe har fortfarande chansen att kunna reda ut detta, man har också varit bättre än Preston och trots det usla resultaten senaste tiden får man nog göra bedömningen att laget är bättre än Preston. På hemmaplan dessutom ska man ha god chans till att kunna fixa tre poäng idag, Preston har dessutom varit riktigt usla på bortaplan denna säsong och bör inte ha något med detta att göra. Scunthorpe 0 dagens spel.
Lycka till.