Schalke vann med hela 5-2 i det första mötet. Inter måste nu anfalla rejält och jag har hittat ett intressant spel.

  • Match: Schalke – Inter
  • Tips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,81 @ Pinnacle
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 13/4 20.45

Analys:

Schalke kan inte klaga på utgångsläget i den här matchen då laget går ut med en 5-2 ledning i ryggen. Det skall mycket till för att laget skall tappa den stora ledningen på hemmaplan. Förutsättningarna är enkla men Schalke är inte ett lag som backar hem utan kommer att gå framåt så fort tillfälle ges. Formen på slutet är bra men tyvärr har ligaspelet varit en liten besvikelse då laget befinner sig på en 9:e plats för tillfället. I Champions League har laget gjort mål i fem raka matcher och jag tror att dom gör minst ett mål även här i dag på hemmaplan.

Inter måste gå framåt och satsa allt i den här matchen med tanke på underläget. Det får bära eller brista för italienarna nu när underläget är så stort som 3 mål upp, 4 för att gå vidare. Försvarsspelet har varit under all kritik på slutet och laget hade 2-8 i målskillnad på de två matcherna mot Schalke och Milan. Senast vann dock laget i ligan hemma mot Chievo med 2-0. I sina bästa stunder har Inter ett giftigt anfallsspel och har gjort mest mål i Serie A.

Inter måste gå framåt samtidigt som Schalke kan avvakta och gå på kontring. Allt kan hända i matchen men jag tror att Schalke kommer gå vidare och att vi får se många mål i den här matchen.

Lycka till!

//Josef