Toppen mot botten i den här matchen och frågan är om det blir en promenad seger för Schalke eller ej?


Schalke 04 – Wolfsburg
Spel: Schalke 04  -1,5 (Asian handicap)
Odds: 2.08 @ Bet365
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.30

Schalke har inlett serien ganska okej och ligger på fjärdeplats i Bundesliga med raden 3-2-1. På hemmaplan har man kört över Augsburg med 3-1 för att sedan åka på stryk med 0-2 mot giganten Bayern München men man återhämtade sig snabbt och krossade Mainz med 3-0 på sin hemmaplan direkt efter. Formen är god även om man har två raka 2-2 matcher bakom sig. Värt att veta är att Schalke haft ledningen i båda dessa matcherna men tappat till 2-2 vilket gjort att såväl fans som spelarna i laget har visat viss frustation. Till den här matchen är man rejält revanschsugna och jag tror man kommer köra över Wolfsburg av bara farten här!

Wolfsburg hade på pappret ett riktigt starkt lag inför säsongen men man har drabbats av massa skador vilket satt käppar i hjulen för laget som placerar sig näst sist i tabellen med resultatraden 1-2-3 och usla 2-10 i målskillnad. Man vann seriepremiären borta mot Stuttgart men efter det har man rasat samman helt och hållet. Som ni förstår så har man ruskiga problem i offensiven och i de senaste två matcherna har även defensiven rasat samman och förluster med 3-0 borta mot Bayern München och 0-2 hemma mot Mainz är inget som imponerar.


Schalke 04 har ett grymt hemmastöd!

Schalke 04 har två avbräck till den här matchen då unge Drexler bröt armen i veckan mot Montpellier och blir borta från spel här men ersättaren Ibrahim Affelay är en ruskigt bra ersättare för honom. Man saknar även mittbacken Kyriakos Papadopoulos som har fått vattenkoppor och blir borta här.
Även Wolfsburg är fortsatt hårt skadedrabbade vilket har gjort att laget haft stora problem i sitt spel. Framförallt offensiven har klickat rejält för Wolfsburg!