Dagens spel hämtas från Tyskland där jag tror på målsnålt!


Schalke 04 – St. Pauli
Mitt tips: Under 2.5 mål
Odds: 2.20 @ Bwin
Insats: 6/10
Spelstopp: 20.30

Det handlar om två lag här som har extremt svårt för att göra mål och att vi får 2.20 på under 2.5 mål i den här matchen är helt fantastiskt! Schalke ligger näst sist i Bundesliga med endast 10 mål gjorda framåt på 10 matcher. St Pauli har lyckats göra 12 mål framåt så som ni ser så snittar lagen ca 1 mål framåt per match.

Schalke förlitar sig mycket på ett starkt försvarsspel och lagets storstjärna i målet, Neuer. Men eftersom man inte lyckas i offensiven så vinner man inga matcher och därför ligger man i botten och kämpar. St. Pauli spelar mycket defensivt på bortaplan med en låg försvarslinje så inväntar man motståndarnas misstag för att sedan satsa på kontringar. Idag möter man ett Schalke som knappt klarar rulla runt bollen inom laget. Det kommer knappast bli något skönspel här utan jag tror på grismatch och målsnålt.

Schalke har spelat 0-0, 0-1, 1-0 och 0-0 i lagets fyra senaste matcher. Som ni förstår så har man en stark defensiv och en helt oduglig offenisv. St. Pauli har vart inblandade i målrika matcher men det är bara motståndarna som öser in mål. Om man bortser målkalaset i hemmamatchen mot hopplösa Nürnberg så har laget bara gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna. Nu möter man ett betongförsvar och då blir det tufft att göra mål och eftersom man prioriterar defensiven så kan det väl inte sluta annat än under 2.5 mål i den här matchen?