Schalke har inte fått det att stämma i ligan, idag möter man ett uselt Frankfurt och detta ska man ta. Häng med.

Schalke 04 – Eintracht Frankfurt
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.75 Unibet
Spelstopp: 2011-03-12 15:30

Schalke 04 har inte direkt överpresterat i ligan senaste tiden, samtidigt har man gjort bra ifrån sig i Champions League. I ligan har man 1-2-2 på dom fem senaste och senast blev det förlust borta mot Stuttgart med 1-0. I tabellen ligger man på en elfte plats med 30 poäng och man är inte långt ifrån bottenstriden och man behöver mer poäng innan man kan säga att man befinner sig på säker mark.

Eintracht Frankfurt har varit en besvikelse andra delen av säsongen. 0-2-3 på dom fem senaste och formen är långt långt borta. I tabellen ligger man på en tolfte plats och precis som Schalke behöver man mer poäng innan man kan vara säker på något. Spelmässigt är det inte mycket som stämmer för laget för dagen.

Schalke är och ska vara det bättre laget, med vind i seglet från Champions League bör man nu även kunna vända ligaspelet till något positivt. Idag mot ett förvirrat Frankfurt bör det kunna bli en nystart i ligan och början på en bra period. För övrigt kan vi nog förvänta oss en tight match med få mål vilket gör att underspelet kan vara värt att syna. Jag nöjer mig dock med ettan.

Lycka till.