Sassuolo ser riktigt svaga ut för dagen och här tar man emot ytterligare ett formsvagt lag i Verona som har problem för dagen. Jag har hittat ett kul spel i den här matchen, häng på!

Sassuolo – Verona
Spel: Berardi målskytt i matchen
Odds: 2.40 @ Betsson
Insats: 4/10
Spelstopp: 15.00

Sassuolo har gjort ett par värvningar under transferfönstret då man hämtat in ett par vassa spelare där duon Matteo Brighi och Sergio Floccari troligen tar plats i startelvan direkt här. Man befinner sig för dagen under nedflyttningsstrecket och det har gjort att man bytt tränare inför den här matchen och nya Alberto Malesiani ska försöka hålla laget kvar i högstaligan. Man bevisade för ett par veckor sedan att man har hög kapacitet i laget då man besegrade Milan med 4-3 i en svängig match. Efter det åkte man på stryk mot Torino hemma med 0-2 och senast åkte man återigen på stryk mot Livorno med 3-1 på bortaplan. Bättring krävs och med en ny tränare kommer det säkerligen bli positiva förändringar. Man har hur som helst en sylvass anfallare i suveräna Domenico Berardi som gjort 12 mål för laget än så länge. Då jag förväntar mig en svängig match här igen så känns 2.40 på matchens bäste målgörare helt klart spelvärt!

Verona har mött tufft motstånd den senaste tiden då man stött på lag som Roma, Milan och Napoli vilket inneburit tre raka förluster och 1-7 i målskillnad. Tungt för Verona som måste ställa om sig inför den här matchen urviktiga matchen. Man ligger dock på en imponerande sjätteplats i tabellen och under transferfönstret har man plockat in ett par spelare men ingen av dem startar här. Man har dock tappat urviktige Jorginho vilket är ett blytungt avbräck för laget. Man har dessutom en ny skada på mittbacken Domenico Maietta som kommer bli kännbart i den här matchen vilket är positivt för mitt spel! Jag vet att man har gott om kunnande i laget men frågan är om man kan stoppa sylvasse Berardi över 90 minuter?

domenico_berardi_getty
Berardi gör minst 1 mål här!

Sassuolo dras fortfarande med många skador då man saknar Terranova, Alexe, Acerbi, Masucci, Magnanelli, Gazzola och avstängde Antei här.
Verona får klara sig utan Agostini och Maietta som är skadade samt Donati som dras med en influensa. Mihaylov finns inte heller med i truppen.

Kort summering: 
Det är två defensivt svaga lag som drabbar samman och offensivt finns det mycket kunnande i båda lagen. Därför väljer jag att spela målskyttespel på supertalangen Domenico Berardi som ligger tvåa i skytteligan med sina 12 mål den här säsongen. Bredvid honom finns nyförvärvet Floccari som är skicklig på att skapa ytor. Även Verona har offensiv kraft i Luca Toni och teknikern Iturbe som kan göra något mål för Verona här. Jag tror på en målrik tillställning där Berardi får göra minst 1 mål framåt!