Vi tar oss an ännu en uppskjuten match på grund av dimma, denna gång i Serie A och mötet Sassuolo-Torino. Vi vet att Sassuolo spelar bra fotboll och man är farliga framåt och även om man varit rätt tajta i många matcher så tror jag vi kan få se en rätt underhållande match här då man möter ett Torino som vann en galen match hemma mot Frosinone där en viss Ciro Immobile var tillbaka med besked. Båda lagen kommer få sina chanser, jag kollar åt ett målspel här.

  • Sassuolo – Torino
  • Spel: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1.72 @ Unibet
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Sassuolo må ha haft en del matcher där det inte blivit mycket mål, men man gillar att spela en offensiv fotboll. Och på hemmaplan så känner jag att man ska ha bra chans på 3 poäng och därför tror jag att man kommer gå för det också. Man möter dock ett lag som är skickliga på ställa om vilket man måste se upp med, samtidigt så är man rätt bra på ställa om själva så vem som än tar ledningen så kommer det bli en hel del chanser här i matchen. Sassuolo har bra offensiva spelare som har mycket mer att ge än dom visat hittills. Och tror nästan att Torino kan passa dom ypperligt. Senaste hemmamatchen mot Frosinone var man totalt överlägsna men åkte på smälla bakåt, finns även chans att det kan bli så här, inte att man är så överlägsna men att man kan få smälla på sig bakåt då Torino har fin offensiv dom också.

Man får tillbaka mittbacken Paolo Cannavaro och anfallaren Domenico Berardi. Dock fick man Simone Missiroli skadade senast vilket är ett avbräck på mittfältet.

Sassuolo    Torino

Torino kommer från en galen match där man vann med 4-2 hemma mot Frosinone, som ju Sassuolo mötte nyligen och spelade 2-2 mot. Så visst finns det offensiva kvalitéer i båda lagen men även defensiva svagheter. Tror inte på att Torino kommer ösa på framåt som man brukar göra på hemmaplan. Tror däremot att man, så fort man får chansen, kommer ta vara på sina lägen i mångt och mycket. För man har snabba spelare som är bra på ställa om och såna lägen kommer man absolut få här. Sen har man ju fått in Ciro Immobile som är en spelare som levererat förr i Torino och som gjorde mål senast mot Frosinone. Och sen att han är just snabb och kvick som jag precis sa gör det hela väldigt intressant. Och då har jag inte ens nämnt Belotti som gjorde 2 mål senast och att man har bra sparkapital på avbytarbänken. Sen hade man nog behövt en ny målvakt, där det pratas om Sirigu från PSG, då Daniele Padelli inte imponerat alls denna säsong.

Man saknar ytterbackarna Danilo Avelar och Bruno Peres, där Peres är ett avbräck men där Davide Zappacosta är minst lika bra i mina ögon. annars har man ett bra lag med vass offensiv.

———————————————————————————————————————————————————

Sassuolo är bra på hemmaplan och man får tillbaka viktiga spelare. Här går man för segern efter att ha förlorat borta mot Napoli med 3-1. Man spelar en bra fotboll som inte lönat sig så mycket som den borde ha gjort, mot Torino kan det mycket väl löna sig. Torino är ju ett lag där defensiven inte varit bra denna säsong. Men offensiven såg riktigt bra ut senast med nygamle Immobile på planen. Sassuolo kan passa Immobile riktigt bra liksom hela Torino för tror man kan hota rejält på kontringslägena. Jag spelar Över 2 mål (asian) till oddset 1.72. Pengarna tillbaka vid endast 2 mål. Insatsen hamnar på strax över medel. Fraaamåååt!

/ L’orso