Kvälls match i Serie A på lördagen och det är Sassuolo som tar emot Palermo. Här tror jag vi får se en ganska öppen match där bådas styrkor ligger i offensiven och att defensiven i alla fall just nu inte är den bästa i båda lagen. Sassuolo har många skador på backar samt avstängning och har absolut inget att spela för. Vilket i och för sig inte Palermo heller har, men offensiven har sett bättre och bättre ut de senaste matcherna och tror man gör minst 1 mål här.

  • Sassuolo – Palermo
  • Spel: Palermo Över 1.5 mål
  • Odds: 2.32 @ Unibet
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Sassuolo ligger ganska precis över strecket men för mycket poäng för att åka ner så man kommer spela Serie A även nästa säsong och det gäller väl att försöka få ett bra slut på denna säsong men jag tycker man svajat en del defensivt senaste tiden vilket också visat sig i matcherna när man släppt in 8 mål på de 4 senaste matcherna. Mycket beror såklart på mängden skador man har defensivt men det är inte hela sanningen heller.

Jag talade om mängden skador på defensiva spelare. Jag räknar upp till 5 försvarare som saknas, 3 av dom har spelat väldigt många matcher de andra två var rotationsspelare. Vi pratar ordinarie mittbacken Cannavaro som nu är avstängd. Sedan så har vi skador på Antei, Gazzola, Terranova och Vrsaljko. Lägg även till den stabile och viktige mittfältaren Magnanelli som är viktigare än man tror på det centrala mittfältet.

sassuolo_200x200   palermo_200x200

Palermo hade en riktigt bra höst där man övertygade de flesta med en riktigt fin offensiv, sen under vintern stagnerade det lite. Men nu har man återigen fått fart på offensiven igen och jag tror man kommer avsluta serien starkt. Man har gjort 8 mål de senaste 5 matcherna och jag tror att man bygger vidare på dom siffrorna ikväll när man möter ett lag med massor av försvarsspelare borta, kan inte tänka mig att man helt plötsligt skulle börja spela defensivt när man varit offensiva hela säsongen. Och med en öppen matchbild så kommer chanserna att komma det är jag helt säker på och jag litar på Dybala och resten av spelarna.

Man saknar fortfarande yttern Morganella och kaptenen Barreto men de som ersatt dessa har gjort det bra och det känns stabilt att veta just det. Man ligger i mitten av tabellen och man kan spela helt utan press vilket passar Palermo och jag tror man kan skrälla här, tror man gör minst 1 mål, troligen 2 och oddset är lockande på just 2 mål.


Sassuolo har en negativ trend med mycket mål insläppta den senaste tiden. Det ser svajigt och tråkigt ut. Laget saknar dessutom 5 backar där viktige Cannavaro är en av dom, såklart tungt. Tror inte alls man kan stå emot ett Palermo med den offensiv dom har. Palermo har börjat få fart på offensiven igen även om defensiven inte är den bästa och visst kan man släppa in lite för mycket mål ikväll men tror dock att man gör minst 1 å andra sidan. En öppen matchbild tror jag passar bortalaget. Jag spelar Palermo Över 1.5 Mål till oddset 2.32. Insatsen blir ganska låg här. Jobba!!

/ L’orso