Här möts två offensiva lag och jag tror det kan bli en rätt underhållande match. Sassuolo ska absolut inte underskattas men man möter dock ett Fiorentina som har en vass offensiv men där defensiven inte känns alltför stabil ut. Det är nog två lag som vill vinna som möts här, och även om Sassuolo har ett offensivt avbräck så har vi ett Fiorentina som laddar på med ett offensivt lag så jag tror vi får se en bra match mellan två offensivt spelande lag.

  • Sassuolo – Fiorentina
  • Spel: Ö 2.0, 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 1.775 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Sassuolo ligger just nu på en femteplats i tabellen vilket är starkt jobbat. Man är ett offensivt spelande lag vilket är underhållande att se. Det borde såklart ha blivit ett par mål till måste man ju erkänna. Kommer från en 2-1-förlust borta mot Genoa, nu är det dock hemmaplan och där är man bra. Man möter ju nu i och för sig ett annat bra lag som dessutom är inne i en bra period även om en del går emot dom såsom domslut och så vidare. Men här tror jag man kommer gå för seger helt klart. För på hemmaplan ska man ha bra chans mot de flesta lag i den här serien.

Man har dock ett avbräck offensivt och det är att Domenico Berardi är avstängd här. Tycker dock att anfallstrion är så pass bra att man absolut borde göra minst 1 mål här. Speciellt med tanke på att Fiorentina har ett darrigt försvar emellanåt. Kommer nog finnas bra med ytor i den här matchen.

Sassuolo     fiorentina

Fiorentina är inne i en bra period, och trots att man bara fick 2-2 hemma mot Empoli näst senast och även 2-2 borta mot Basel i Europa League i torsdags så förtjänar man betydligt mer än så kan jag tycka. I Basel gick domsluten inte deras väg. Hemma mot Empoli hade man visserligen en bedrövlig första halvlek men i andra dominerar man helt och har bud på 3-2 flera gånger. Men hur som helst så är man ett starkt offensivt lag vilket man bevisat gång på gång nu. Men man är även sårbara bakåt vilket man också bevisat en hel del. Sassuolo ska inte underskattas och kan mycket väl få matchen dit dom vill, eftersom Fiorentina säkert kommer hit för att gå för 3 poäng.

Man har inga nya skador, inte heller någon avstängning vilket är bra. Enligt Gazzetta dello Sport kommer man ställa upp med en bra elva där offensiven framförallt lyser igenom starkast. Så med det sagt borde man såklart ha en toppchans trots att det är ett starkt Sassuolo som man möter på bortaplan.

———————————————————————————————————————————————————-

Sassuolo är bra på hemmaplan med 4 vinster och 2 oavgjorda hittills. Man spelar även en offensiv trevlig fotboll och när man möter ett lag som är precis likadant så tror jag vi får se en öppen match här. Fiorentina är inne i en bra period där man visar bra offensivlusta. dock ser defensiven lite darrig ut just nu och ett Sassuolo borde kunna utnyttja det denna dag, när Fiorentina går för 3 poäng. Jag spelar Över 2.25 mål till oddset 1.775. Insatsen hamnar på strax över medel här. Kämpa!

/ L’orso