Andra semifinalmötet mellan Sandviken och Hammarby. Sandviken vann första mötet borta med 4-2, idag har man hemmaplan och jag har hittat ett bra spel till kvällens match. Häng med!

Match: Sandviken – Hammarby
Tips: 1:a (-2,5)
Odds: 1,95 @ Betsafe
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-03-07 19:00

Motivering:

Sandviken vann, som sagt, första mötet i semfinalserien borta på Zinkensdamm med 4-2. Jag såg hela matchen på TV, och Sandviken var överlag det bättre laget som skapade mer. Idag har man hemmaplan och det erbjuder perfekta förhållanden för den bandy som Sandviken är Sveriges bästa lag på att spela, snabbt och längs isen. Man har Sveriges i särklass bästa offensiva trupp, med namn som Mossberg, Edlund, Svechnikov, Aarni och Berlin. Dessutom har man börjat hitta rätt på hörnorna, ett viktigt moment i matcherna, speciellt eftersom man skapar många med sin fartfyllda spelstil.

Hammarby har inte varit lika övertygande i år som tidigare, och hade svårt mot Sandviken i första mötet. Ett tajt försvarsspel av Sandviken, som inte tillät Nilsson att få de ytor som han vill ha. Jag tror inte att man får det enklare idag. Förvisso vann man borta mot Sandviken i slutskedet av serien, men värt att nämna om den matchen är att SAIK då redan var klara seriesegrare och roterade friskt i truppen för att undvika skador på nyckelspelare inför slutspelet.

Jag tycker att det här spelet är bra, och jag tvekar inte att gå in med en peng på det.

God spellycka,
/Blixt