Toppmöte i svenska bandyns högstaserie, där Edsbyn gästar serieledande Sandviken. Jag har förutsättningarna klara för mig och anser att spelet är riktigt bra! Häng med.

Match: Sandviken – Edsbyn
Tips: 1:a (-2,5)
Odds: 1,90 @ Betsafe
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 2011-02-02 19:00

Motivering:

Något kortare motivering idag.

Sandviken går på som tåget i tabellen, man har på hemmaplan endast förlorat en match hittills, 5-6 hemma mot Villa/Lidköping, i en match som var en av årets bästa sett genom hela serien. Sandviken drar en extrem fördel i form av sin inomhushall vid spel på hemmaplan, och därmed får man ut max av sina högkvalitativa spelare. Ingen vind, perfekt is, ingen isande kyla. Precis de förhållanden som krävs för att kunna driva mycket boll och slå perfekta genomskärare till en fristående Edlund. Mossberg och Sveshnikov brukar stå som ansvariga för dessa. Man har en trupp fylld av VM-spelare, och jag kan inte se någonting som kan missgynna dem i den här matchen mot Edsbyn.

Ett Edsbyn som i vanliga fall även de spelar inomhus. Men, man har inte samma trupp som Sandviken, och ska därför ha mycket svårt att hänga med resultatsmässigt idag. Man har en vass topp i Jonas Edling, och även VM-uttagne Välitalo, men ungefär där stannar det. Man har haft det svårt på bortaplan hittills i år, och det ser inte lättare ut idag.

Jag anser att allt talar till Sandvikens fördel, och ett resultat i stil med 8-3 skulle inte förvåna mig. Medelinsats av säkerhetsskäl dock.

God spellycka,
/Blixt