Intressant match på förhand mellan två jämna lag som presterat ganska lika senaste tiden. Enda skillnaden är att det ena laget vinner sina matcher medan det andra radar upp oavgjorda resultat.

Match: Sandhausen – Union Berlin
Spel: Sandhausen 0
Odds: 2.30 @ Bet365
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 25/3 17:30

Sandhausen gjorde vad man förväntades göra i senaste matchen och spelade ett bra försvarsspel och vann med uddamålet vilket man brukar göra. Matchen slutade 1-0 när Sandhausen mötte Bochum på bortaplan. Dagens motståndare är dock betydligt vassare än Bochum och Sandhausens försvar kommer att sättas på spel. 2-1-2 på dom fem senaste varav man nu har 2 raka segrar, i tabellen ligger man nu på en 8:e plats en placering bättre än senast på 37 poäng. 6-5-2 hemma denna säsong med 13/9 i mål. Det var inte många förändringar i laget senast och det kan komma att roteras en del i denna match, dock inte säkert. Frågetecken finns på Zabavnik, Mendler är borta.

Adler som spelar i Sandhausen.

Adler som spelar i Sandhausen.

Tredje raka oavgjorda resultatet för Union Berlin i senaste matchen när man fick 1-1 hemma mot Paderborn. Matchen blev lite som förväntad och Union Berlin fortsätter att tappa poäng i jakten på topp placeringarna. 1-3-1 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på 7:e plats 4 poäng upp till 3:e platsen. 4-5-4 borta denna säsong med 17/16 i mål och nu krävs det att laget börjar plocka 3 poängare om man ska ha chans att avancera uppåt. Razeek är borta men i övrigt har man ett intakt lag att spela med och chansen är stor att man flyttar runt lite gubbar i denna match för att få till en ändring då man tappat ledningen i samtlig 3 senaste matcher och något måste göras.

Berlin har vunnit dom två senaste mötena lagen emellan, då på hemmaplan, det tredje mötet vann Sandhausen hemma. Det är två ganska jämna lag som möts och man spelar tight i sina matcher vilket lagens senaste resultat vittnar om. Berlin har blivit favoriter i denna match och jag är inte säker på att det är rätt, Sandhausen har en tight försvar och har varit bra hemma denna säsong samtidigt som Berlin inte imponerat på resande fot denna säsong. Dessutom har Berlin inte riktigt fått ordning på sitt spel senaste tiden då man upprepade gånger lyckats tappa tidiga ledningar i slutet på matcherna. Det mest troliga är att denna match slutar oavgjort, men något säger mig att Sandhausen skulle kunna ta en ny uddamålsseger om man lyckas hålla Berlin på avstånd. Sandhausen 0 till 2.30 @ Bet365 känns riktigt spännande och testas.