Sampdoria fick med sig 1 poäng borta mot Chievo i måndags när man spelade 1-1 i en match som mycket väl kunde blivit 1 mål till. Spelmässigt var man bättre än matchen innan och nu har man hemmamatch igen. Dock så möter man ett Fiorentina som är formtoppat för dagen och som såklart går för 3 poäng här. Men man har en Europa League-match i benen. Tror på öppet spel här.

  • Sampdoria – Fiorentina
  • Spel: Över 2.5 mål (goal line)
  • Odds: 1.925 @ bet365
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Sampdoria är bra på hemmaplan, men man gjorde dock ingen jättebra match senast på hemmaplan när man mötte Empoli (1-1). Man förbättrade sig aningen borta mot Chievo (1-1) i matchen efter, även om försvarsspelet såg darrigt ut emellanåt. Nu är man åter på hemmaplan och jag tror vi får se ett förbättrat Sampdoria nu.

Det man dock ska ha i åtanke är att man har en superhet anfallare i Eder som leder skytteligan och gör mål nästan varje match. Och det känns som att han kan passa bra in i den spelbild jag tror denna match kommer ha. Offensivt ser det bra ut för Sampdoria som egentligen bara saknar offensive mittfältaren Joaquin Correa som gick sönder nyss. Dock inget jätteavbräck så lugn i båten. Defensivt så saknas Andrea Coda.

Sampdoria    fiorentina

Fiorentina känns riktigt vassa just nu, för i söndags krossade man Frosinone med 4-1 sen tog en viktig seger borta mot Lech Poznan (0-2) i torsdags. Visst kan det finnas aningen trötta ben här mot slutet. Men innan dess så kan det mycket väl vara så att Fiorentina gjort 1 eller till och med 2 baljor. Man kommer gå för 3 poäng här, det är nästan givet. Tränaren Paolo Sousa lämnar inget åt slumpen utan går oftast all in. Defensivt kan man få problem med stekhete Eder i hemmalaget.

Man saknar ingen spelare värt att nämna utan här kommer man med ett starkt lag med fullt av självförtroende. Offensiven ser riktigt bra ut och det finns till och med flera spelare på bänken som kan komma in om det skulle behövas.

——————————————————————————————————————————————————————————————————–

Sampdoria har fördelen av att vara på hemmaplan och man kommer säkert vara taggade här. Man kommer säkert gå för 3 poäng också. Och med stekhete Eder längst fram finns det goda chanser till mål. Man möter dock ett Fiorentina i fin form för dagen. Och som också kommer gå för 3 poäng för det finns liksom inget mellanläge för tränaren Paulo Sousa. Man har en fin offensiv. Nä jag tror på en öppen matchbild här. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.925. Insatsen är strax över medel. Avanti!!

Måste testa ett målskyttespel på Eder som är i finfin form och där matchbilden kan passa in perfekt. Vi får 3.35 i odds hos Unibet och jag lägger in 2,5/10 Units.

/ L’orso