Salernitana tog en riktigt skön seger senast borta mot Cesena utan att göra någon jättebra match. Dock brukar man spela riktigt bra på hemmaplan vilket man gjort en del på slutet och tror man kommer ånga på som vanligt nu. Lanciano har rätt okej form just nu men deras bortafacit är fortfarande näst sämst i hela ligan och tror man kan få det hett om öronen här mot ett Salernitana som jag tycker har ett bättre lag. Lanciano orkar inte hålla emot när Salernitana ångar på helt enkelt.

  • Salernitana – Virtus Lanciano
  • Spel: Salernitana över 1.5 mål
  • Odds: 2.08 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 15.00

Salernitana tog en riktigt skön seger borta mot Cesena med 1-2 senast där man avgjorde med matchens absolut sista chans. Dock var man väl inte förtjänt av 3 poäng direkt då Cesena hade klart fler chanser. Trots att Cesena alltså fick rött kort i mitten av första halvlek, innan dess ägde Cesena matchen. Men segern i sig var otroligt viktig och borde höjt självförtroendet mycket hos Salernitana då alla poäng är superviktiga just nu. På hemmaplan den senaste tiden så har man spelat offensivt och inspirerande även om man inte fått utdelning i den utsträckning som man kanske borde. Framförallt så kommer är man supertaggade i första halvleken och kör på ganska hårt. Dock så möter man ett lurigt lag som brukar vara oerhört effektiva ibland. Men man är det bättre laget om man kollar spelare för spelare tycker jag och man kommer få chanser framåt här.

Vi stryker mittfältaren Zito som är avstängd vilket är ett avbräck för hans jobbarinsats. och sen mittbacken Empereur och yttern Oikonomidis. Men man har bra bredd kan jag tycka så det borde inte va några större problem.

Salernitana     Virtuslanciano

Virtus Lanciano ligger några poäng före Salernitana i tabellen och det är mest för att man tagit 3 segrar på slutet. Dock har alla kommit på hemmaplan medan man fortsätter att vara dåliga på bortaplan och tror på samma visa här när man möter ett taggat Salernitana som kommer från en jätteviktig seger senast och som är bra på hemmaplan även dom. Tror man kommer få det tufft precis som i de flesta bortamatcher. Och det är inte någon tillfällighet att man är det näst sämsta bortalaget i ligan. Men man har en jävla tendens att göra helt oförtjänta mål på bortaplan vilket hänt flera gånger, kan mycket väl hända nu också när man får ett offensivt Salernitana emot sig som kanske blir lite för övermodiga. Men bakåt har man problem.

Här stryker vi backarna Salviato och Boldor där den förstnämnde är ett tungt avbräck. Han värvades in i januari och är ordinarie. I januarifönstret har även flera defensiva spelare lämnat laget och man har inte fyllt hålen på samma sätt.

——————————————————————————————————————————————————————

Salernitana är bra på hemmaplan och man har visat prov på fint anfallsspel senaste tiden på just hemmaplan. Tror man kommer fortsätta även här och man lär köra på hårt från början för att få hål på motståndaren. Motivation borde det finnas gott om då man behöver en seger väldigt mycket i botten. Lanciano är ett lag som på bortaplan varit bedrövliga och släppt in mycket mål. Nu har man okej form, men det är på hemmaplan främst. Senaste bortasegern ljuger fullständigt i resultatet. Tror man kan få det jobbigt här när Salernitana ångar på. Höstmötet slutade 2-2. Jag spelar Salernitana över 1.5 mål till oddset 2.08. Insatsen är strax över medel. Avanti Salernitana!

/ L’orso