Bottenlaget Salernitana tar emot ett formstarkt Entella. Här tror jag det kan bli hawaii faktiskt. Salernitana brukar spela bra på hemmaplan och man skapar en hel del. Nu när läget är kritiskt om man behöver en seger så tror jag man komemr köra all in här med fansen i ryggen. Men man får dock se upp då entella är ett lurigt lag, och som har knallform för dagen med 4 segrar på de 5 senaste där man öst in mål på slutet. Detta kommer bli en öppen match!

  • Salernitana – Virtus Entella
  • Spel: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1.80 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Salernitana har nu bara 1 seger på de 10 senaste matcherna med hela 6 förluster. Så läget är helt klart desperat i Salerno-lägret. Vilket man har kunnat se, framförallt i hemmamatcherna på slutet där man verkligen gått för det och spelat offensivt. Vilket även straffat sig bakåt. I senaste hemmamatchen mot Crotone var man det bättre laget och skapade en hel del målchanser men blev bara 1-1. Matchen innan hemma mot Pescara var det en helt galen match som slutade 2-2 efter straffmiss dessutom. Och matchen innan dess kom den enda segern på de 10 senaste matcherna alltså, mot Brescia hemma (3-0) där man gjorde en bra match. Men det har helt klart hänt något sen januarifönstret då man tog in ett par lirare som gjorde detta lag helt klart mer sevärda. Här måste man gå för segern då det är 5 poäng upp till säker mark så räkna med ett offensivt spelande Salernitana, men man möter ett lag som har bra form och som öst in mål på slutet så man kommer få se upp defensivt.

I hemmalaget så stryker vi defensive mittfältaren Odjer då han är avstängd, som är ett avbräck. Även anfallaren Donnarumma saknas men tycker man har rätt bra ersättare där. Det har blivit minst 2 mål i 9 av Salernitanas 10 matcher, fem gånger minst 3 mål dessutom.

Salernitana     entella

Virtus Entella ligger på en playoff-plats till Serie A vilket många inte trodde inför säsongen. Men man har gjort det väldigt bra måste man ju säga. Nu är man dessutom inne i en ganska bra form med 4 segrar på de 5 senaste där man framförallt i de 3 senaste matcherna fått igång offensiven ordentligt. 9 mål har man gjort framåt och man har släppt in 3 bakåt. Och tycker den här matchen kommer ganska rätt i tiden för Entella. Man vet om att Salernitana är ett desperat lag just nu. Man vet också om att dom kommer spela offensivt och säkerligen skapa mycket. Men tror man är rätt bekväma med det med tanke på vilket självförtroende man har just nu. Tror också på att man kommer ta till vara på de omställningar och ytor som man ju kommer få. Har verkligen svårt att se detta sluta med lite mål.

Vi stryker ordinarie backen Belli som är skadad sen tidigare, och som är ett avbräck. Även mittfältare Jadid saknas. Dock inget jätteavbräck. Annars har man ett ganska komplett lag att tillgå.

——————————————————————————————————————————————————————

Salernitana har bara 1 seger på de 10 senaste och läger blir allt mer desperat. Nu behöver man verkligen en 3-poängare och det är såklart inget snack att man nu på hemmaplan kommer gå för det ganska hårt. Där man ju faktiskt varit bra under säsongen. Entella ska dock inte underskattas då man ligger i toppen. man är ett effektivt lag och när det kommer finnas ytor att kontra på så kan man nog ställa till med problem här, offensiven har funkar kanon på slutet dessutom. Jag tror vi får se en svängig match här. Jag spelar över 2 mål (asian) till oddset 1.80. Insatsen tillbaka vid 2 mål gjorda. Vi lägger in en lite högre insats här. Avanti!!

/ L’orso