VI har ett spännande möte i Serie B på fredagskvällen där formsvaga Salernitana tar emot ett Brescia som mycket väl kan vinna här. Salernitana är ett klart bättre på hemmaplan än bortaplan men jag ser inte att Brescia går härifrån mållösa mot ett lag med fyra raka förluster och som ligger näst sist. Tror vi kan få se Salernitana som verkligen behöver 3 poäng mot ett Brescia som är giftiga på att ta vara på de chanser som dyker upp. Öppet spel att vänta månne?

  • Salernitana – Brescia
  • Spel: Över 2.5 Mål
  • Odds: 2.10 @ Bwin
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 20.30

Salernitana började säsongen med att visa att man är ett offensivt spelande lag och att man släppte till en del chanser. Nu på slutet har man dock ändrat lite på det och varit mer tajta bakåt och sämre framåt vilket gjort så man nu har en ganska usel form, så kan tänka mig att man släpper lite på gasen nu igen. För det kommer krävas en seger här nu för att komma tillbaka på rätt spår, ett oavgjort räcker inte långt i nuläget så jag är tämligen säker på att Salernitana kommer sätta sprätt på den här matchen på egen hand. Och på andra sidan möter man ett Brescia som gillar när motståndaren för matchen så man kan kontra vilket man är bra på.

Här saknar man nästintill ordinarie mittfältaren Daniel Sciaudone, ordinarie ytterbacken Andrea Rossi och ordinarie mittbacken Raffaele Schiavi, även nye mittbacken Alessandro Tuia saknas här. Nye mittfältaren Antonio Zito är med i truppen men haft lite problem i veckan, så får sätta ett frågetecken på ifall han är med från start. Inte så mycket offensivt som saknas här, däremot defensivt. Nu har man även anfallaren Chris Oikonomidis tillgänglig, ett lån från Lazio som sägs vara talangfull.

Salernitana    brescia new

Brescia har en vass offensiv som är riktigt bra på ta vara på sina chanser, man har ett fint kantspel där Carlos Embalo och Tomasz Kupisz, som varit riktigt bra denna säsong, ofta är med i anfallen speciellt när det vankas kontringar. Sen har man ju en vass målskytt i Andrea Carracciolo där längst fram som gör sina mål hela tiden. Kan tänka mig att Salernitana kommer gå för 3 poäng, vilket i sin tur kommer passa Brescia ganska bra då man är bra på ta vara på andras misstag. Samtidigt så håller defensiven i Brescia inte högsta klass och normalt sett så hade laget släppt in fler mål än vad dom gjort. Men där har fru fortuna funnits med dom ett flertal gånger måste man ju säga. Har dock svårt att se Brescia gå mållösa härifrån.

Här saknar man backarna Michele Somma och Paolo Castellini, mittfältaren Ismail H’Maidat som är skadade och det är negativt för defensiven. Sen har vi även anfallaren Alexandre Geijo avstängd vilket är ett avbräck.

———————————————————————————————————————————————————-

Salernitana är bättre hemma än borta och nu gäller det att ta 3 poäng igen då oavgjort inte känns tillräckligt. Fortfarande en del borta och då defensiva spelare. Offensiven ser dock bra ut och det blir säkert full fart framåt här. Brescia är dock även dom bra offensivt med farliga omställningar. Defensiven lär dock sättas på prov en aning här och man saknar backar här. Ser framför mig en öppen match med flera målchanser. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 2.10. Insatsen hamnar på strax under medel. Jobbba!!!

/ L’orso