Dessa bägge lag möttes i premiäromgången förra veckan. Matchen avbröts då efter 14 minuter efter att man meddelat om flygkraschen. Matchen spelas om från noll idag, häng med!

Match: Salavat Yulaev Ufa – HK Atlant Mytishi
Tips: Salavat över 3,5 mål
Odds: 2,30 @ Betsafe
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 2011-09-12 15:00

Motivering:

Trots att Salavat har tappat fjolårets främste målskytt, Patrick Thoresen, så har man fortfarande en av ligans absolut vassaste offensiva uppställningar. Man har värvat in Sushinsky, en rutinerad herre som fortfarande vet hur man hittar nätmaskorna. Tillsammans med Radulov, Nilsson, Grigorenko och Zinoviev så har man en extremt vass offensiv, kapabla att kunna hänga in ett antal puckar om man bara är på humör.

Atlant fick i fjol förlita sig i defensiven på en herre: målvakten Barulin. Han gjorde en kanonsäsong, och tog laget mer eller mindre ensam (nåja, Mozyakin gjorde jobbet framåt) till slutspelet, där man föll i finalserien mot just dagens motstånd, Salavat. Man har varit mycket bleka under försäsongen, och i den matchen som avbröts lagen emellan i samband med flygkraschen så låg man under med 1-0 tidigt i matchen.

Jag tycker att det skiljer mycket mellan lagen i grunden, såväl som i dagsformen. Jag tror att Salavat fortsätter i den stil jag är van att se dem; full fart framåt. Ska vi säga 4-1?

God spellycka,
/Blixt