Challenger touren åker vi till och Tyskland för Oberstaufen. Rufin ifrån Frankrike börjar bli en väldigt bra Challenger spelare som alltid presterar bra och har höjt både sin högsta samt sin lägsta kvalitet. Rodrigues är en spelare som inte har etablerat sig på challenger touren än och jag tror inte han kommer göra det på ett tag än. Jag har hittat ett väldigt spelvärt spel!

  • Matchen: Rufin – Rodrigues
  • Liga: Challenger Oberstaufen
  • Speltips: Rufin att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 1.72 @ bet365
  • Units: 3/5
  • Spelstopp: 13.00

 

Guillaume Rufin från Frankrike är en spelare som har blivit en etablerad spelare på Challenger nivån. Han har visat och fortsätter att visa att han kommer att bli en stabil ATP spelare, kanske till och med nästa år. Rufin har en rätt så bra serve, det har han alltid haft men nu när han har spelat mycket på gruset så har han förbättrat sitt grundspel oerhört mycket och breakar motståndaren ganska så lätt.

Mathieu Rodrigues från Frankrike är en spelare som inte har etablerat sig på Challenger touren och ramlar ofta ur turneringarna omkring första eller andra omgången. Han tog sig till andra omgången genom att vinna över Antoine Benneteau vilket han ska göra men han hade problem, Antoine hade många breakbollar och tog ett set med 6-1 och så dålig får man inte vara emot Rufin.

Jag tror att Rufin kommer att styra och ställa denna matchen ifrån start till mål och jag skulle bli förvånad om han inte vinner med 2-0 i set.

Lycka till!

/Lidde