Här har jag hittat ett bra spel i dagens Challenger tennis efter ett litet uppehåll

  • Tips – Rosol att vinna matchen
  • Odds – 2.30 @ Nordicbet
  • Units – 4/10
  • Spelstopp – 14.00

Här tycker jag att jag har hittat dagens bästa värde överlägset, hård slående Rosol (80) möter Berankis (108) som har fått göra några riktigt tuffa matcher. Rosol har spelat riktigt bra i veckan och har stor chans att vinna hela turneringen enligt mig, han har spelat riktigt inspirerat och servat riktigt bra. Han gör många ess och gör han inte det så får han stor fördel och många gratis poäng med sin serve ändå. Han trycker på med sina grundslag när han får chansen och sätter sin motspelare under press vilket kommer passa utmärkt idag. Igår spelade han emot Mannarino som har blivit en bra ATP spelare nu men han hade stora problem med Rosol igår, Rosol servade bra och returnerade bra och slog ut min favorit i förhand till turneringen.

Berankis då, ja han är en kille från Litauen som har hela framtiden framför sig, han kommer utvecklas till en bra tennis spelare men han är inte där framme ännu. Han har en bra snärtig serve i vanliga fall men den har verkligen inte stämt nu på slutet, han blev breakad några gånger igår av Stakhovsky. Han har inte spelat bra i veckan och har fått göra två stycken vändningar från 0-1 i set till vinst, det har blivit två stycken långa matcher på raken nu och vändningarna har nog tagit all mental kraft han har.

Rosol har ett JÄTTE läge att gå till final i den här turneringen och jag tror att han kommer att ta den här chansen, spelar han som han har gjort i veckan och Berankis också fortsätter som han har gjort så kommer Rosol att ta hem det här.

Lycka till!

/Lidde