Lukas Rosol har vuxit fram till en riktigt bra grus spelare och gör för det mesta alltid bra resultat numera på ATP touren på underlaget, Schwartzman brukar hålla till på Challenger touren och göra det helt okej, ska bli alldeles för tufft för Schwartzman.

  • Matchen : Rosol – Schwartzman
  • Liga : ATP Umag
  • Speltips : Rosol -1.5 sets i matchen
  • Odds : 1.83 @ Unibet
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.30

Lukas Rosol ifrån Tjeckien har vuxit till en väldigt stabil grus spelare på touren och gör väldigt ofta bra resultat, speciellt nu på sistone. Han kom till final i Stuttgart där han dock förlorade emot Bautista-Agut och tidigare i år förlorade han emot Dimitrov i ett avgörande set på just gruset det också. Han har en väldigt bra första serve som gör att han hamnar på offensiven om motståndaren får över returen och sedan har han ett väldigt bra aggressivt grundspel.

Diego Schwartzman ifrån Argentina har vunnit två stycken Challenger titlar på gruset i år, dock var dom i börjat av året och sedan dess så har han inte visat så bra form. Efter Franska Öppna försvann formen och han har haft problem med att vinna matcher han ska vinna vilket nog kommer visa sig idag. Tror att Schwartzman’s spel med att försöka invänta motståndarens misstag kommer passa Rosol utmärkt idag och att han kommer få stå och slå relativt ostört och få ner Diego på defensiven.

Jag anser att Rosol håller några klasser högre nivå numera och att han ska lösa denna matchen i två raka set.

Lycka till!

/Lidde