Här tycker jag att jag har hittat ett riktigt intressant odds. Grus specialisten Ramos mot Hardcourt specialisten Rosol, en som trivs på långsamt underlag och en som trivs på snabba underlag. Den här matchen spelas på snabbt underlag, talar väl bara till en spelare? Vi synar!

  • Speltips – Rosol att vinna matchen
  • Odds – 2.15
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 02.30

Här tycker jag att vi har hittat ett riktigt felsatt odds som måste testas!

Ramos är en spelare som plockar ”alla” sina poäng på gruset, han trivs inte alls på snabba underlag. Han tar bara 3 vinster på HC genom åren på ATP turneringen och det håller inte, inte mot den här spelaren som trivs så mycket på snabba underlag. Han spelar med mycket top spin som gör att bollen studsar högre, vilket är effektivt på gruset men inte på HC, där biter den inte lika mycket och ger bara hård slående spelare mer utrymme för att trycka till i slagen.

Rosol spelar med ett otroligt tryck i sina slag, han går verkligen för dom. Hans grundslag har ett ordentligt tryck som sätter press på motståndaren och går sedan fram och avgör ibland på nät. Hans serve är riktigt bra, gör mycket ess och får många enkla poäng via den. Att Ramos slår med top spin gör att Rosols flaka slag kommer bli effektivare än dom brukar vilket kommer leda till många vinnande slag idag.

Jag tycker att Rosol ska vara favorit i den här matchen och jag blir inte förvånad om han är det före matchstart.

Lycka till!

/Lidde