Rosenborg har hittat rätt senaste tiden och mot ett försvagat Haugesund bör det kunna gå vägen. Häng med.

Rosenborg – Haugesund
Mitt tips: Rosenborg -1.5
Insats: 5/10
Odds: 1.84 Pinnacle
Spelstopp: 2011-05-16 18:00

Efter en något trevande inledning har nu Rosenborg börjat hitta rätt och man börjar mer och mer se ut som det laget man bör vara. Senast vann man borta med 2-0 mot Molde. 2-1-2 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en elfte plats.

Haugesund har inte sett allt för stabila ut i inledning på denna säsong, senast föll man hemma mot Stabaek med 3-4, i matchen dessförinnan föll man med 5-0 borta mot Lillestrøm. Man släpper in alldeles för många mål för dagen vilket kan förklaras av en lång skadelista. I tabellen ligger man på en femtonde plats. 1-1-3 på dom fem senaste.

Rosenborg saknar Morten Moldskred, Jon Inge Høiland, Per Ciljan Skjelbred och Michael Jamtfall.

Haugesund saknar Juska Savolainen, Are Tronseth, Jarle Steinsland, Eirik Mæland, Tor Arne Andreassen, Joakim Våge Nilsen och Chris Pozniak.

Rosenborg har börjat hitta sitt spel och trots att man saknar ett par gubbar i mittfältet har det mesta ljusnat. Det är också mittfältet som behöver lite tid att spela in sig men det ska inte vara några större problem idag. Haugesund som saknar en hel del spelare och som visar upp en riktigt usel defensiv kommer att få det jobbigt igen. Detta bör passa Rosenborg riktigt bra och detta är något man bara ska vinna om man ska börja klättra i tabellen. Hemma och med tanke på Haugesunds svaga defensiv bör det kunna rinna iväg och Rosenborg bör vinna detta med två mål.

Lycka till.