Vi tar oss till Olimpico där Roma tar emot Palermo på söndagskvällen och detta kan bli en underhållande match. Roma har hittat en bra form med nya tränaren Spalletti och framförallt offensivt har man fått tillbaka en hel del energi som fattats i 1-2 månader. Man tar sig an ett Palermo där det byts tränare till höger och vänster, som vanligt, men där man nu ar skadeproblem i defensiven. Dock borde man kunna hota offensivt. Tror på mål här!

  • Roma – Palermo
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 1.81 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Roma har fyra raka segrar i ligan och man har spelat bra så formen är det absolut inga problem med. Nye tränaren Spalletti har onekligen fått in ny tro på detta Roma. Spalletti spelar ju en offensiv fotboll som även brukar bli kännbart bakåt titt som tätt. man har dessutom gått över 2.5 mål i 3 av de 4 segrarna. Man spelade en match i Champions League nu i veckan hemma mot Real Madrid, där man gjorde en bra match med ett lite defensivare spel ändå förlorade man. Men jag tror absolut att det ändå var en match som man kan känna sig nöjda med, förutom resultatet. Nu lär det återigen bli ett offensivare spel och en spelare som Dzeko som började på bänken mot Real lär starta här mot Palermo. Han gjorde ju mål senast vilket måste varit otroligt skönt.

Vi stryker dock defensive De Rossi som verkar ha slagit upp sin vadskada och är väldigt osäker till spel här, jag skulle säga att han inte spelar. Annars har man bara långtidsskadade Strootman borta

Roma     palermo

Palermo har kommit in i en ganska dålig trend med två förluster och två oavgjorda på de 4 senaste matcherna, där man förlorade med 1-3 hemma mot Torino senast. Dessutom har man släppt in en hel del mål, 8 mål för att vara exakt och sen 4 mål framåt. I övrigt så är det typ kaos i klubben som byter tränare till höger och vänster, som vanligt ska sägas, vilket inte ger något harmoni i klubben. Nu är dock Iachini tillbaka, han som tränare laget förra säsongen och även i inledningen av denna säsong. Och som spelarna gillar så jag tror man kanske kan sluta upp här och göra en bra match. För offensivt tycker jag man har goda kvalitéer med svenskarna Quaison och Hiljemark som hittar varandra bra och sen även gamle Gilardino och Vazquez. Och om det inte vore nog att det gått dåligt defensivt på slutet så har man nu ännu mer problem där.

För nu har man nämligen fått ordinarie målvakten Sorrentino skadad vilket är ett stort avbräck då han varit en av de bättre denna säsong. Vi stryker även mittbacken Goldaniga och högerbacken Struna som också går skadade. Även det stora avbräck då alternativen inte är på samma nivå tycker jag. Så här tror jag man kommer få problem mot ett Roma med gott självförtroende.

—————————————————————————————————————————————————————-

Roma är i bra form just nu och energin har kommit tillbaka i och med nya spelare kommit in, framförallt offensivt. På hemmaplan ska man vinna och jag tror man gör minst 2 mål här. Palermo är inne i en dålig period och det är kaos i klubben efter tränarbyten hit och dit. Tycker dock att man borde kunna hota med sin offensiv. Dock så har man riktigt tunga avbräck i defensiven vilket gör att det kommer bli kännbart helt klart. Tror vi får se en underhållande match här. Jag spelar Över 2.5 mål till oddset 1.81. Insatsen hamnar på medel. Framååååt!!

/ L’orso