Nu möts dom igen, dom som spelat 4-4 senast det begav sig i Champions League. Det var en galen match där två offensivt lagda lag möttes. Det är ingen skillnad denna gång heller, dock så kommer Roma ha bollen än mer än senast och jag tror man kommer skapa flertalet chanser här för denna gång vill man ta 3 poäng.

  • Roma – Leverkusen
  • Spel: Roma över 1.5 mål
  • Odds: 1.86 @ Unibet
  • Insats: 6.5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Roma blev nollade i senaste matchen borta mot Inter när man förlorade med 1-0. Dock så saknades det inte chanser om man säger så. Inters målvakt räddade laget gång på gång på gång. Spelmässigt är man dock i bra form och innan matchen mot Inter hade man öst in mål, där vi inkluderar den galna 4-4-matchen borta mot Leverkusen. Det känns verkligen som att vi kan få se en till sådär galen match, då båda lagen har offensivt balanserade lag.

Här fortsätter man att ha en vass offensiv att tillgå och den här matchen vill man vinna. Så jag räknar med att man kommer gå för det och mot ett Leverkusen som inte är kända för att ställa fram bussen så tycker jag chanserna för minst 2 mål är bra.

Roma      leverkusen_200x200

Leverkusen förlorade i ligan senast mot Wolfsburg med 2-1 borta och det kanske inte är så mycket att säga om då Wolfsburg är ett bra lag. Nu möter man ett Roma som jag håller högre än Wolfsburg och med tanke på att defensiven inte är den bösta lagdelen i laget så kommer man få problem denna kväll. För man möter ett Roma på bortaplan som väldigt gärna vill vinna den här matchen. Skulle man släppa in ett mål hyfsat tidigt så måste man ju chansa mer vilket skulle ge större ytor för kvicka Roma-spelare på kanterna.

I Leverkusen så är backarna Tin Jedvaj och Roberto Hilbert skadade, inga jätteavbräck dock. Sen är det frågetecken för defensive mittfältaren Lars Bender. Skulle han däremot missa matchen är det ett avbräck för defensiven helt klart. Sen innan har vi en långtidsskada på mittfältaren Charles Aranguiz, som väl får ses som ett avbräck.

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Roma är i bra form och här vill man vinna. Man har en riktigt vass offensiv där samtliga är tillgängliga vilket såklart är positivt. Tror även att dagens motståndare bara är positivt för mål här då båda lagen är offensivt balanserade. Leverkusen kommer säkert till denna match för att i första hand ta poäng, dock måste man göra en bra match för Roma är riktigt bra på sin hemmaplan. Framförallt kommer Leverkusens defensiv ställas på prov här som jag inte tror dom klarar. Jag spelar Roma över 1.5 mål till oddset 1.86. Insatsen är strax över medel. Framåååt!