Vi rör oss till Buenos Aires och huvudturneringen som drar igång imorgon. Vesely har inte visat upp något övertygat spel så här långt och nu möter han en bra grusspelare som har visat upp bra och stabilt spel, vi erbjuds en lina som är svår att motstå.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Buenos Aires
  • Match: Rola – Vesely
  • Spel: Rola +5.0
  • Odds: 1.63 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00

Rola har fått det tufft med lottningarna i både Sao Paulo och Rio de Janeiro men han har gjort det förvånats värt bra. Tog tio gem över två set på Almagro samt så vann han över Mayer med 2-1, samt täckte linan mot Souza utan problem i en 6-4 6-7 6-4 match. Han har helt klart utvecklat sitt spel senaste året och har fått en biljett rakt in i turneringarna i år. Det är gruset som är hans självklara val av underlag och han spelar stabilt samtidigt som han har en väldigt bra bollkontroll och kan tackla mycket som kommer i hans väg.

Han är svårbruten för tillfället och jag tror han håller en så pass hög nivå imorgon att linan täcks med råge, mot en rätt osynlig Vesely för tillfället.

Vesely föredrar så här långt helt klart gruset men har lyckats rätt bra på hard denna säsongen med hans första ATP-titel i Auckland och har endast spelat två matcher på gruset i år. Det var mot Cuevas och Fognini vilka han förlorade. Mot Cuevas så hade han inte någon riktig chans utan en kontrollerad match av Cuevas, sedan hade han lite momentum mot Fognini där han vann med 6-1 i första och sedan förlorade i tiebreak i andra. Sedan föll han i tredje vilket var rätt väntat, svårt att hålla nivån uppe mot Fognini över tre set. Han har inte sett helt hundra ut och jag vill tro att han måste höja sig rejält om linan inte ska täckas här, Rola är en skicklig grusspelare. Han har mött betydligt sämre motståndare och haft lite bekymmer med att bryta deras serve.
Rola +5.0 har driftat till 1.63 och vore märkligt om han driftar ännu mer, jag plockar den nu!

@haegge1