Jag väljer här att spela en dubbel som jag tror mycket på då spelarna vi spelar på är i grundstyrkan mycket starkare än motståndet.

  • Matcherna : Rola – Ghem & Troicki – Copil
  • Liga : Challenger Champaign & Brescia
  • Speltips : Rola och Troicki att vinna respektive matcher
  • Odds : 1.86 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 17.00

Blaz Rola ifrån Slovenien är en spelare som mest gör framträdanden på gruset men när han väll spelar hardcourt så gör han det förvånansvärt bra. Han hade varit borta i ungefär 2 månader fram till förra veckan där han fick möta en formstark Sandgren och förlorade i två raka set men visade upp bra spel och i första omgången emot Lokoli så visade han att han vill avsluta sin säsong starkt och att han är pigg och fräsch i kroppen.

Andre Ghem ifrån Brasilien är också först och främst en grus spelare men hans första serve kan göra att han kan vinna matcher på hardcourt men när bollen väll hamnar i spel tycker jag mig se för mycket misstag just för att det går för snabbt för honom. Han vann över Wolmarans i första omgången och det är en match man bara ska vinna om man ska höra hemma på challenger touren.

—-

Viktor Troicki ifrån Serbien har gjort comeback med dunder och brak, han har 40 vinster och 11 förluster i år vilket är otroligt stabilt och inomhus där han får användning av sin grymma första serve. Troicki har varit rankad så högt som 12 i världen och det förklarar ju det mesta om vilken grund kapacitet han har och i denna matchen tror jag att Troickis ”jobbiga” spel kommer passa utmärkt emot en spelare som i princip bara har en kraftfull serve och dugliga grundslag med mycket misstag.

Marius Copil ifrån Rumänien är en spelare som trivs bäst på snabba underlag just för att han har en riktigt bra första serve som han får mycket gratis på men då han möter en bra returnerare så kommer han inte att få ut lika mycket av den idag. Copil kommer att bidra med väldigt många unforced errors då han inte är stabil i grundspelet och Troicki’s styrka är att han spelar på motståndarens svaga sida och det kommer Copil att få känna på idag.

Jag anser att både Rola och Troicki ska vinna respektive matcher enkelt och att spelet ska hamna i land relativt tryggt.

Lycka till!

/Lidde