Rögle är i superform och möter här ett av seriens sämsta lag på bortaplan. Det här ska man vinna utan problem!

Rögle-Tingsryd
Mitt tips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.77 @ Bwin
Insats: 8/10
Spelstopp: 16.00
 

Rögle har en ruskig form för tillfället med fyra raka segrar. Man slog först Västerås hemma med 4-2, sedan Sundsvall borta med 4-1, efter det krossade man topplaget Malmö hemma med hela 6-0 och den segern följdes upp med ännu en bragdinsats då man krossade topplaget Leksand på bortaplan med hela 5-1. Toppform med andra ord! Att man dessutom vinner sina matcher med två mål eller fler talar för mitt spel här.
Motståndarna Tingsryd har en usel formrad med endast en seger på de 7 senaste matcherna. Förlusterna radas med andra ord upp och på bortaplan är laget uselt!

På hemmais är Rögle starka och 8 segrar på det 11 matcher man spelat är ett bra facit. Nu ställs man mot Tingsryd som ligger i botten av tabellen. Deras bortafacit med 2 segrar och 10 förluster på de 12 bortamatcher man spelat är knappast något som skrämmer. Formen för Tingsryd på bortaplan är kass med 4 raka torsk.

Rögle kommer till spel med samma lag som kört över topplagen Leksand och Malmö nyligen. Man saknar med andra ord fortsatt avstängde Viktor Panelin-Borg och långtidsskadade Jonathan Zaar.
Tingsryd har det betydligt värre med tunga avbräck. Förste målvakten Tisell saknas och man har kallat in en ny målvakt i Leinonen men han har ännu inte debuterat för laget. Man har fler tunga avbräck i lagkaptenen Thomas Lundström och offensive David Fredriksson.