Vi åker hela vägen till USA för ATP turneringen i Delray Beach. Den håller mycket lägre standard än turneringen i Dubai kvalitetsmässigt. Andy Roddick den forne toppspelaren har tappat väldigt mycket som tennis spelare, hans serve är inte lika ”skräckinjagande” som den var förut och hans spel är ganska medelmåttigt. Petzchner har börjat satsa lite på dubbeln men har nu på senare börjat prestera i singel igen, med sin bra serve och sin grymma volley tycker jag han har bra chans hära!

  • Speltips – Petzchner att vinna matchen
  • Liga – ATP Delray Beach
  • Odds – 2.85 @ bwin
  • Units – 3/10
  • Spelstopp – 03:00

Andy Roddick från USA går in i turneringen mot Petzchner från Tyskland. Detta kommer att bli en jämn match men jag tycker mig ha funnit vinnaren i den.

Andy Roddick har tappat väldigt mycket i sitt spel. Han hade en riktigt bra serve som knappt någon kunde breaka, nu är det nästan så att folk har stått på tur för att breaka den. Den har inte alls stämt, samma med hans grundspel, han gör väldigt mycket misstag och det känns som det var längesen jag såg han slå en okej summa med vinnare en match. Hans spel har inte stämt i år då han har förlorat emot spelare som Hewitt på hard och vart enormt pressad av Denis Kudla som jag har för mig servade för matchen och hade matchbollar men han lyckades vända och vinna.

Petzchner från Tyskland har blivit en otroligt bra dubbelspelare med sin partner Melzer. Det har faktiskt även hjälpt dom i sitt singel spel tycker jag, han har utvecklat sina servar något mer, han får mycket mer gratis poäng på den antingen via ess eller sedan via sin enormt bra volley. Hans grundspel har alltid varit ganska bra, bara att han har gjort för mycket misstag förut men jag tror att han vet att han kan spela med mer tålamod idag och gå fram på nät eftersom inte Roddick har formen nog att slå förbi han på nätet. Han har pressat Raonic på Hard i år och det är starkt.

Jag tror att Petzchner kommer att vinna, han är för bra för Roddick idag och oddset är väldigt bra.

Lycka till!

/Lidde