Idag börjar tv sändningarna av Indian Wells och det kommer bli mäktigt. Denna masters innehåller nästan samma kvalitet dock inte samma uppståndelse då den är ganska glömd som en Grand Slam. Roddick går ut och gör sin första match i Indian Wells och han möter Kubot från Polen som imponerade stort då han slog ut Karlovic relativt enkelt i första omgången.

  • Speltips – Kubot att vinna matchen
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 3.25 @ bet365
  • Units – 3/10
  • Spelstopp – 22.00

 

Andy Roddick från USA. Den förre världsspelaren som höll toppklass på både hardcourt och på gräs men nu håller han inte hög klass på något underlag känns det som. Han har inte imponerat på mig i år, hans serve är väll det enda som är påväg tillbaka. Han servade riktigt bra i matchen emot Istomin i Delray Beach men spelet stämde inte alls och han hade tur att han vann den matchen. Andy’s grundspel är ganska rivigt, kan nästan hända vad som helst, ibland kan han bli less på att stå och bolla och till slut bara satsa på att slå över bollen allt vad han kan och det brukar inte gå så bra.

Roddick (t.v) möter idag Kubot (t.h)

Lukasz Kubot från Polen. En spelare som jag personligen gillar då jag är lite småkär i serve volley spelare. Denna killen besitter en riktigt bra volley samt en bra serve vilket jag tror passar otroligt bra mot spelare som Roddick, speciellt mot Roddick som inte är i form. Han har spelat grus turneringar som inte alls passar serve volley spelare men han gjorde det riktigt bra och pressade duktiga spelare som ska vinna enkelt i två raka mot honom. Kubot vann i första omgången mot Karlovic  med 6-4, 6-2 och det är bra att breaka Karlovic tre gånger i en match då han är en av världens bästa servare och det bevisar bara att Kubot har grym form!

Lycka till!

/Lidde