Indian Wells har inneburit ganska mycket konstiga matcher där favoriterna oftast har slagits ut, men i denna matchen kommer det inte att hända. Andy Roddick fortsätter att vinna men det är med mycket om och men han gör det och idag går han in emot en spelare som verkligen har höjt sitt spel, Thomas Berdych. Jag tror att Berdych kommer att vinna och jag vågar mig på ett handikapp spel i denna matchen.

  • Speltips – Berdych -3.5 games
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 1.90 @ bwin
  • Units – 7/10
  • Spelstopp – 00.30

 

Andy Roddick från USA fortsätter att vinna sina matcher mot dåliga spelare med mycket om och men och nu när han möter en riktig topp spelare så tror jag att han kommer få det otroligt svårt.  Andy’s spel stämmer inte alls och det enda som räddar han är hans serve men ändå så blir han breakad ganska ”lätt” av spelare som Lukasz Kubot. Andy har haft problem hela säsongen med grundspelet och det kommer nog att fortsätta strula inatt då han möter Berdych.

Thomas Berdych kommer att få jubla idag

Thomas Berdych från Tjeckien har utvecklats till en topp spelare med stora kvaliteér nu. Han har en enorm första serve och sedan är hans grundspel riktigt bra med hans hårda och väldigt flaka slag som sätter motståndaren i rörelse och dom hamnar under press väldigt lätt och då Roddick inte är en spelare som ska hamna under press så kommer detta att passa Berdych bra. Han spelade riktigt bra i Dubai men till slut vart Murray för svår trots att dom var minst lika bra i den matchen.

Jag tror att Berdych kommer ta den här matchen relativt lätt och jag tror att Roddick kommer att få kämpa otroligt med Berdych returer.

Lycka till!

/Lidde