Veckan har börjat bra med två vinster och en torsk vilket gör att vi ligger på rätt sida strecket från början, viktigt. Speciellt mentalt, här tycker jag att förutsättningarna är tillräckligt goda för att det ska bli en del gem. Har väldigt svårt att se hur Milos ska leka med Tommy så att linan inte täcks.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Monte-Carlo
  • Match: Robredo – Raonic
  • Spel: Över 22.0
  • Odds: 1.67 @ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 10:30

Robredo är en väldigt stabil grusspelare, trots att det var knackigt i sydamerika så har han hittat rätt och det såg vi mot Seppi där han var steget före hela tiden och man såg på långa vägar att tredje setet skulle bli hans. Sedan fick vi se kattens lek med råttan när han besegrade Granollers med 6-1 6-1, han har verkligen hittat en fin form och spelet klaffar för det allra mesta. Det var precis samma skede som han åkte ut mot Milos förra året i Monte-Carlo, jag blir förvånad om det blir samma resultat i år ( 6-4 6-3), jag tycker att Robredo har en mer stabilitet i år och spelar med goda marginaler vilket gör att han kan spela väldigt taktiskt och få sin motståndare i rörelse, det är lite utav en akilleshäl för Milos som kommer få det lite kämpigt.

Milos spelade sin första match idag mot Sousa och det var ingen höjdarmatch, Sousa var otroligt mycket sämre och lite förvånad att det inte rann iväg mer. Dock är han alltid lite rostig i början för att sedan steppa upp längre in i turneringen han kommer, förra året så tappa han till exempel set på Lu i ett tiebreak, vilket inte är någon höjdare. Han har börjat året bra och har mycket självförtroende däremot så biter inte hans spelstil lika bra på gruset, såklart. Och det blir naturligt att det blir kämpigare att möta rutinerade grusspelare som kan spela riktigt bra, och för att linan inte ska täckas så måste Robredo spela uselt.

Håller Tommy den nivån som han har för tillfället så räcker det en bra bit över 22 gem, jag reserverar mig lite dock och lägger spelet på 22.0 så det blir push vid exakt 22 gem, tycker att priset ska ligga 1.60 ->.

@haegge1