Vi åker till Challenger touren och Polen för att titta in en match emellan Stephane Robert och Joao Sousa, en ”formsvag” emot en i toppform, ska bara kunna sluta på ett sätt.

  • Matchen : Stephane Robert vs Joao Sousa
  • Liga : Challenger Poznan
  • Speltips : Joao Sousa att vinna matchen
  • Odds : 1.50 @ Unibet
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 13.00

 

Stephane Robert ifrån Frankrike är en spelare som har härjat här på challenger touren ett längre tag, han är hela 33 år och ligger just nu rankad 144 och ska jag vara ärlig så är det en ärlig plats för honom. Han har inte alls imponerat tidigare i turneringen, han mötte Jan Mertl som är relativt handikappad på gruset då han bara har en första serve som ett vapen men han hade enorma problem i spelet emot Mertl vilket tyder på dålig form just nu hos Robert. Han spelar väldigt avigt och flakt och det passar inte bra med flakt på gruset och inte mot spel skickliga spelare som har grus som sitt favorit underlag och gillar att hålla igång bollen. Jag tror att Robert kommer att bli relativt enkelt utbollad i denna matchen.

Joao Sousa ifrån Portugal har en väldig formtopp för att vara han. Han lirar riktigt bra just nu och bollar ut dom sämre spelarna väldigt enkelt en efter en. Han spelade ut Westerhof väldigt enkelt, han returnerade väldigt bra och höll bollen i spel och tvingade Westerhof till att försöka slå vinnare men ja, det gick ju inte så värst bra om det slutade 6-3,6-1. I matchen före mötte han Radu Albot där han vann med 6-1,6-2 så gruset känns bra för han nu. Sousa är en spel skicklig spelare som vill ha bollen i spel och sätta lite press genom att slå sida till sida och få motståndaren till misstag och det kommer att passa idag då han möter en spelare som inte har presterat något bra på grus på några år.

Jag tror att Sousa kommer att bolla ut Robert i två raka. Oddset är väldigt tråkigt och det har bara kommit ut på Unibet så kika gärna om det kommer ut något högre under morgonen.

Lycka till!

/Lidde