Igår satt ett av två spel och sammanfattningsvis är det en svajande form, men det är bara att bita i det sura äpplet och köra på. Idag får vi se ett möte i öst där Redbergslid får åka en långresa där Ricoh står och väntar. Ricoh kommer till detta mötet med allt som allt, en dålig resultatrad och allt har inte stämt fullt ut medan Redbergslid verkligen är i topp form trots förlust senast. Enligt mig är det en stor klass skillnad lagen emellan och jag ser bara ett lag vinna idag. Värdet är lågt och jag plockar en mållina som har riktigt gott spelvärde. Häng med!

  • MatchRicoh HK – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK över 25,5 mål
  • Odds: 2,07 @ Unibet
  • Insats: 6/10 Units
  • Spelstopp: 19,00

Börjar vi med Ricoh så kan jag direkt säga att det är lite svårt att bena ut hur allt egentligen står till. Man har en relativt bra trupp med spets spelare så som Olsson, Konradsson, Florander och Foppa i mål, som jag i varje rek nämner. Trots det så svajar man rejält i sina prestationer och kommer aldrig riktigt upp på en högsta nivå som jag trott man har. Jag har rekat Ricoh flertalet gånger och kan nu komma fram till en slutsats som lyder att man egentligen inte är så pass bra som jag trott. Man är oftast chanslösa mot de bättre lagen och då man idag ställs mot ett Redbergslid som kommer med absolut toppform, har man ingenting att hämta. Avslag!

På andra sidan står Redbergslid som oturligt fick se sig besegrade senast mot ett starkt Ystad. Man gjorde en katastrofal första halvlek där ingenting stämde, för att sedan rycka upp sig i andra och visa riktig moral. Jag måste även skylla på domarna som verkligen vara bedrövliga och får hoppas på en förbättring idag. Man har kapacitet till att slå Ricoh utan problem och bortsett från en dålig halvlek mot Ystad så kommer man till detta mötet med sju raka matcher utan förlust. Johansson, Lönn och Thulin är magnifika och fortsätter man på denna väg lär det spruta mål bakom FoppaRicoh. Jag lirar en mållina och känner mig säker!

Sammanfattningsvis tror på helt klart på Redbergslid men då spelvärdet på raka tvåan är lågt, väljer jag en mållina som ser betydligt bättre ut. Redbergslid över 25,5 mål erbjuder ett odds på hela 2,07. Det plockas med en insats på strax över medel!