En fullspäckad onsdag bjuder på en hel del handboll där bland annat Ricoh tar emot formtoppade Redbergslid som kommer på besök. Redbergslid som varit det mest heta laget på senaste tid, slog Guif enkelt senast och kommer till dagens match mot ett Ricoh som blandar och ger men framförallt försöker trots att man är nykomlingar denna säsong. Det finns enbart ett tips i denna match och det går till Redbergslid. Man bör avfärda Ricoh ganska enkelt idag och det med fina marginaler. Häng med!

  • Match: Ricoh HK – Redbergslids IK
  • Spel: Redbergslids IK -2,5
  • Odds: 1.95 @ bet365
  • Insats: 7/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Börjar vi att se till hemmalagets senaste prestationer så kan man helt klart säga att man har varit usla. Sex raka förluster har förstört hoppet om slutspel och man är borta ur den striden. Nu gäller det bara att avsluta säsongen på ett fint sätt då man trots allt visat god moral i laget. Senast åkte man på stryk mot seriesegrande Kristianstad med 29-22 vilket inte är något att skämmas över. Idag möter man ett Redbergslid som kämpar för en fjärde plats i tabellen och man kommer få det riktigt tufft. Med tanke på att man inte har någon speciell motivation till att spela som Redbergslid har, så blir Ricoh dagens avslag!

Över till älskade Redbergslid och de så kallade vita eleganterna, så har man varit eleganta på sistone då man tagit en rad fina segrar. Senast triumferade man mot Guif då man enkelt vann med 31-25, och det måste varit bland de mest stabila matcherna från Redbergslids sida som jag sett någonsin. Man erhåller en absolut toppform och kommer till dagens möte med fullt självförtroende. Man är även hungriga efter fjärde platsen i tabellen vilket innebär en match mer på hemmaplan i slutspelet, vilket är oerhört viktigt. Idag möter man som sagt Ricoh och som det ser ut på pappret så lär det bli en enkel seger.

Så vad blir mitt tips? Självklart så lirar jag på Redbergslid men efter att ha funderat, vridit och vänt på steken så valde jag att lira på -2,5 handikappslinan. Man har spelat oerhört bra på sistone och fortsätter man på denna nivå så lär man ta sig långt även i slutspelet. Kandidat till att vinna efter Kristianstad. Insatsen höjer jag till strax över medel!