Ett oerhört långt bortamöte väntar då Sävehof får åka tvärs över Sverige för att ställas mot RicohSävehof som fortsätter att ta vinster i mängder, underpresterade senast och man visade upp att man helt klart är sårbara medan Ricoh tog sin första vinst i år och är uppåtgående. Ser vi till formen så är min känsla att den inom en snar framtid lär sjunka en del för Göteborgslaget då man enligt mig plockat för många poäng trots att man inte varit något jättebra. Ricoh är i zonen för dagen och det lär inte bli någon lätt uppgift att åka ända upp dit och vinna. Jag hittar ett intressant lir, häng med!

  • Match: Ricoh HK – IK Sävehof
  • Spel: Ricoh HK +2,5
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19.00

Ser vi till Sävehofs senaste prestationer så har man helt klart varit riktigt bra då man radar upp segrar. Jag kanske har fel men min känsla är att man gjorde en dålig match mot Skövde, trots att man vann, och att formen därmed är på väg nedåt. Inledningsvis har man gjort vad som krävts av en men inte något extra och då flera lag börjat säsongen lite trevande, har Sävehof tagit tillfälle i akt att plocka poäng. Tabellplaceringen gentemot andra lag blir därav lite missvisande och att man ska vara storfavoriter borta mot Ricoh håller jag inte med om. Ett tufft möte där man bland annat torskade förra året med hela 29-22 och jag ser inget spelvärde!

På andra sidan står Ricoh som säkerligen är överlyckliga efter att ha spräckt förbannelsen man hade över sig och tagit sin första seger. Segern kom i komfortabel stil borta mot Drott där man tillslut vann med hela 22-29. Offensiven som tidigare inte fungerat fick visa upp sitt riktiga jag vilket är roligt då man saknat sådana här intressanta möten. Ricoh är på väg uppåt och efter denna seger tror jag man lär prestera ännu bättre på hemmaplan mot ett gästande Sävehof. Enligt mig kan man bjuda upp till match och jag väljer att ta ställning!

Så vad blir mitt lir?Sävehof är för stora favoriter, väljer jag en handikappslina på Ricoh som ser intressant ut. Ricoh +2,5 erbjuder ett odds upp till 1,80 och att man ska torska med mer än två bollar tror inte jag på. Insatsen får ligga på medel!